Va dati seama ce ar fi fost? Dar ce urmeaza?!

Va dati seama ce ar fi fost? Dar ce urmeaza?!

0 325

Un avion de pasageri al companiei Air France care zbura din Mauritius spre Franţa a efectuat duminică o aterizare de urgenţă în Kenya după ce în grupul sanitar a fost găsit un dispozitiv suspect, anunţă autorităţile kenyene, citate de site-ul agenţiei Reuters.
Un avion al Air France, cu 459 de pasageri la bord, a aterizat de urgenţă la scurt timp după decolare, după ce a fost găsit un dispozitiv suspect într-una din băile aeronavei, scrie Mirror.Avionul a decolat din Mauritius şi trebuia să ajungă în Paris. La bord se aflau 459 de pasageri şi 14 membri ai echipajului de zbor. Avionul a aterizat de urgenţă într-un aeroport din Kenya. Toţi pasagerii şi membrii echipajului au fost evacuaţi.
Dispozitivul suspect care a generat aterizarea de urgenţă a unui avion de pasageri al Air France în Kenya nu conţinea explozibil, anunţă compania aeriană.
„Dispozitivul suspect era făcut din carton, hârtie şi un cronometru”, a declarat Frederic Gagey, directorul general al companiei Air France.
„Obiectul nu conţinea substanţe explozive”, a adăugat Gagey, salutând reacţiile membrilor echipajului.
Oficialii kenyeni spun că au distrus controlat bomba artizanală. Dispozitivul exploziv a fost găsit în toaleta avionului de un pasager care a dat alarma. Imediat după ce avionul, care zbura din Insulele Mauritius la Paris, a aterizat în Kenya, cei 459 de pasageri și 14 membri ai echipajului au fost evacuaţi.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.