Uzina Rulmentul Brasov va fi facuta bucatele

Uzina Rulmentul Brasov va fi facuta bucatele

0 153

Situatia uneia dintre uzinele embleme ale Brasovului este in continuare incerta. Tinuta la aparate artificiale dupa revolutie, uzina Rulmentul moare incet, dar sigur. Soarta ei a fost pecetluita, insa cu toate acestea sfarsitul ei este lent si dureros.
Licitatia Uzinei Rulmentul Brasov de dupa anularea vanzarii acesteia catre SC Tampa Resorts SRL a esuat. Este al doilea eveniment de acest gen organizat pentru uzina brasoveana.
In consecinta, s-a luat o hotarare nemaiintalnita in astfel de cazuri. Uzina se va dezintegra la propriu
Pentru ca, nu s-a aratat nimeni interesat de achizitionarea caietului de sarcini privind licitatia si nici nu s-a prezentat nici un virtual cumparator interesat de preluarea platformei industriale Rulmentul, s-a decis ca uzina sa fie vanduta pe pe bucati.
Pretul de pornire al licitatiei a fost acelasi cu care anul trecut Tampa Resorts cumparase uzina, adica 35 de milioane de euro, transmite corespondentul NewsIn
Potrivit reprezentantului consortiului de lichidatori, Vasile Godanca, in data de 29 aprilie va fi organizata o adunare generala a actionarilor, urmand ca aceasta sa ia hotararea vinderii pe bucati a platformei industriale, adica a utilajelor, cladirilor si, in final, a terenului, informeaza ziarul Adevarul.
Reamintim ca licitatia castigata de Tampa Resorts a fost anulata in data de 18 martie, cand a expirat termenul de plata a celor 35 de milioane de euro pe care societatea trabuia sa le plateasca pentru a intra in psoesia uzinei. Licitatia, cea de-a 13-a, fusese castigata de Tampa Resorts in data de 18 decembrie 2008.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.