USR și PLUS anunță că se îndreaptă către fuziune

USR și PLUS anunță că se îndreaptă către fuziune

0 68

Alianța USR-PLUS transmite că cele două formațiuni se îndreaptă către fuziune, în cursul zilei de sâmbătă fiind deciși pașii necesari, scrie Mediafax. Pregătirea procesului și condițiile de fuziune vor fi aprobate în congresele reunite ale celor două partide.

„USR și PLUS se îndreaptă către fuziune. USR și PLUS au decis, astăzi, pașii spre fuziune. Comitetul Politic al USR și Consiliul Național PLUS au mandatat birourile naționale să demareze pregătirea procesului și condițiilor de fuziune, care vor fi aprobate în congresele reunite ale celor două partide”, transmite Alianța USR PLUS într-o informare de presă.

Barna si Ciolos

Potrivit unor surse din USR, congresele reunite unde se vor stabili condițiile de fuziune ar urma să aibă loc după alegerile anticipate. Nu se spune ce se va întâmpla în situația în care nu vor fi „anticipate”
Anterior, PLUS a anunțat că a decis, în ședința Consiliului Național de sâmbătă, să înceapă discuțiile în vederea unei fuziuni cu USR, respectiv să elaboreze condițiile fuziunii și să organizeze un Congres în acest sens în luna iulie.

Un procent de 91% dintre membrii USR au votat la referendum pentru poziționarea doctrinară ca partid de centru dreapta, liderul formațiunii Dan Barna subliniind că rezultatul nu înseamnă o schimbare de poziție, ci o consolidare a sa.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.