USR denunţă „tunul de proporții dat de social democrați”

USR denunţă „tunul de proporții dat de social democrați”

2 197

Pe ultima sută de metri, în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții de 9 miliarde de lei au fost adăugate și companii de stat cu pierderi. Constituirea fondului va fi contestată de userişti la Curtea Constituţională

Pe ultima sută de metri, în Fondul Suveran de Dezvoltare și Investiții de 9 miliarde de lei au fost adăugate și companii de stat cu pierderi. Constituirea fondului va fi contestată de userişti la Curtea Constituţională.
Parlamentul a adoptat miercuri, cu 174 de voturi „pentru”, 98 de voturi „împotrivă” şi trei abţineri, proiectul de lege privind înfiinţarea Fondului Suveran de Dezvoltare şi Investiţii. Potrivit liderului social democraților, Liviu Dragnea, acest fond va participa la dezvoltarea României, va investi în agricultură și va crește PIB-ul. E doar o manieră de a sifona bani publici strigă opoziția care anunță că va ataca la CCR acest proiect de lege. „Este un tun major pe care Liviu Dragnea, Darius Vâlcov și restul încearcă să-l dea la nivel de avuție națională, spune Tudor Benga, deputat USR.
Deputatul brașovean susține că aceste active riscă să fie pierdute dacă vor fi puse gaj. În plus dacă inițial pe listă era doar companiile profitabile ale statului pe ultima sută de metri au fost introduse și „găurile negre”. Și PNL a anunțat că va ataca la CCR acest proiect de lege.

Vifor Rotar

 

COMENTARII

 1. USR este format numai din homosexuali si lesbience avind in creier si gura numai sperma lui soros caruia ii sug mititelul zilnic. In poza se poate avedea un arab dinre teroristii islamici convertit in homosexual de colegii lui din islam. O adunatura de gay si lesbience care sant platiti din banii nostri ca sa-si omduleze fesele prin guvern, Cei care au vot cu USR sant gay, lesbiene sau golanii debili mintal de la #Rezist care iau si ei lumina din sperma bosorogului soros.

  • Sandu Goga,Brasov
   Da ,pe dracu! USR este o formatiune fara ideologie si fara leaderi,
   dar in nici un caz …formata din „lesbience si homosexuali”…
   Tunul cu Fondul Suveran va fi insa real!Un altfel de Fond Proprietatea…

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.