USL nu va da curs provocarilor lui Traian Băsescu?!

USL nu va da curs provocarilor lui Traian Băsescu?!

0 408
Uniunea Social Liberală nu va da curs atacurilor recente venite din partea preÅŸedintelui Traian Băsescu, acestea reprezentând încercări de a distruge stabilitatea economică ÅŸi politică dobândite în ultimele luni, afirmă purtătorul de cuvânt al PSD, Cătălin Ivan, într-un comunicat transmis joi AGERPRES.
"Traian Băsescu nu suportă faptul că a devenit un simplu "preÅŸedinte – spectator" ÅŸi că s-a transformat într-un personaj de o importanţă mai mică pe scena politică românească. PreÅŸedintele nu mai poate controla Guvernul, nu mai are majoritate parlamentară, iar controlul său asupra JustiÅ£iei a fost puternic limitat.
În ultimele ÅŸase luni, Traian Băsescu a făcut mai degrabă ce a vrut Guvernul, iar pe acest fond vin atacurile sale recente la adresa Executivului. Dat fiind faptul că aceste atacuri reprezintă încercări de a distruge stabilitatea economică ÅŸi politică dobândite în ultimele luni, Partidul Social Democrat ÅŸi Uniunea Social Liberală nu le vor lua în considerare.
Este un moment în care calmul de pe scena politică ÅŸi stabilitatea au început să dea roade, să producă rezultate vizibile pentru români – începem să atragem din ce în ce mai mulÅ£i investitori, cursul euro-leu s-a stabilizat ÅŸi a atins valori minime pentru ultimul an ÅŸi jumătate, rata de absorbÅ£ie a fondurilor europene s-a dublat, indicatorii macroeconomici sunt pozitivi.
De aceea, soluÅ£ia pentru USL este să ignore noile încercări ale lui Traian Băsescu de a genera scandal ÅŸi să rămână concentrată pe guvernare", afirmă Cătălin Ivan în comunicatul citat. Purtătorul de cuvânt al PSD atrage atenÅ£ia că "atacurile preÅŸedintelui Traian Băsescu sunt total lipsite de fundament", din moment ce există "atâtea exemple concrete care arată că Guvernul Victor Ponta este cel mai competent pe care l-a avut România în ultimii ani".
Cătălin Ivan subliniază, de asemenea, că Partidul Social Democrat îi va acorda din ce în ce mai puÅ£in atenÅ£ie lui Traian Băsescu, din moment ce este "un personaj care ÅŸi-a pierdut întreaga credibilitate".
 
Sursa: AGERPRES
 
 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.