USL: motiunile simple – Agricultura si Sanatate

USL: motiunile simple – Agricultura si Sanatate

0 90

Uniunea Social Liberala va depune, in aceasta saptamana, cele doua motiuni simple privind situatia din Agricultura, la Senat, si cea privind Sanatatea, la Camera Deputatilor, a anuntat, marti, presedintele PSD, Victor Ponta, dupa sedinta Biroului Permanent National al formatiunii. „Sunt doua motiuni, care, dincolo de partea – evident, normal, critica – referitoare la actiunile sau lipsa unor anumite actiuni necesare in doua domenii esentiale – domeniul de sanatate si domeniul de agricultura – incearca sa arate care sunt solutiile din punctul nostru de vedere, solutii pe care trebuie sa le adopte un viitor Guvern, in asa fel incat, incet-incet, cu sacrificii si cu timp si cu mult profesionalism sa reusim sa scoatem dintr-o criza evidenta si dintr-o situatie aproape catastrofala – si aici ma refer in primul rand la sistemul de sanatate – cele doua domenii grav afectate de activitatea guvernului Boc”, a declarat Ponta.
In alta ordine de idei, liderul PSD a criticat modalitatea in care PDL si Guvernul Boc incearca sa opreasca alegerile pentru primaria municipiului Baia Mare.
„Prefectul judetului a atacat in instanta si, practic, incearca sa opreasca acum o actiune care a fost adoptata printr-o hotarare de guvern. Romanii trebuie sa inteleaga ca PDL si Guvernul Boc, acolo unde poate si are loc, cumpara voturi, ameninta, santajeaza. Acolo unde este un municipiu mai mare precum Baia Mare, nu reusesc sa-si puna in practica schema de cumparare si de fraudare a voturilor, pur si simplu opresc alegerile”, a afirmat Ponta.

El a adaugat ca isi doreste ca USL sa gaseasca mijloacele legale si democratice ca in 2012 alegerile sa nu fie anulate sau amanate de PDL, care se afla „in imposibilitatea de a castiga alegeri in mod democratic”.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.