USL a castigat primaria din Baia Mare

USL a castigat primaria din Baia Mare

0 95

USL – prima victorie electorala in fata mitei, cu un candidat tanar si multa vointa de a conlucra intre partidele din componenta aliantei.
Candidatul USL Catalin Chereches a castigat alegerile partiale pentru functia de primar al municipiului Baia Mare din primul tur, cu 51,66% din voturi, fiind urmat de candidatul independent Mircea Dolha, cu 23,34% din voturi. Pe locul trei s-a clasat reprezentantul PDL, Mihai Patrascu, cu 13,07%.
„Primul lucru pe care il voi face va fi o analiza a modului in care s-a cheltuit banul public si cum s-au stabilit prioritatile”, a spus noul primar, Catalin Chereches, dupa aflarea rezultatului alegerilor, potrivit Realitatea Tv.
La alegerile de duminica din Baia Mare s-au prezentat circa 31 la suta din persoanele cu drept de vot.
Scrutinul a fost organizat pentru ca fostul primar, Cristian Anghel, a fost suspendat din functie dupa ce a fost condamnat la inchisoare pentru fapte de coruptie.
Pentru functia de primar al municipiului Baia Mare s-au inscris sapte candidati – doi independenti si cinci reprezentanti ai unor partide. Primul pe buletinul de vot a fost candidatul PDL, Mihai Patrascu, urmat de Catalin Chereches (USL), Ciprian Vasile Chereches (PRM), Petru Tomoiaga (Partidul Verde), Doru Dancus (PNTCD), Mircea Dolha (independent) si Vasile Vlasin (independent).

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.