Ursuletii gasiti in Padurea Bogatii se simt bine in Sanctuarul Zarnesti

Ursuletii gasiti in Padurea Bogatii se simt bine in Sanctuarul Zarnesti

0 611

Cei mai noi locatarii ai sanctuarului de la Zarnesti au o stare de sanatate buna. Au fost plasati intr-o cusca separata, la adapost de microbi si sunt hraniti din doua in doua ore cu un lapte special medical cu foarte multe vitamine, care sa suplineasca laptele matern. Cei doi pufosi mai mult dorm si inca plang dupa mama lor, care cel mai probabil a fost impuscata

Cei doi pui de urs gasiti in Padurea Bogatii au ajuns in siguranta in rezervatia de la Zarnesti. Desi sunt foarte slabiti, ursuletii au rezistat foarte bine transportului, care s-a efectuat in doua etape. Puii au fost mai intai adusi de pe Valea Bogatii pana la Brasov: dupa ce au fost hraniti cu biberonul, au fost lasati cateva ore sa se odihneasca si si-au continuat drumul catre Sanctuarul Liberty, acolo unde va fi noua lor casa.
Cei mai noi locatarii ai sanctuarului de la Zarnesti au o stare de sanatate buna. Au fost plasati intr-o cusca separata, la adapost de microbi si sunt hraniti din doua in doua ore cu un lapte special medical cu foarte multe vitamine, care sa suplineasca laptele matern.

OLYMPUS DIGITAL CAMERACei doi pufosi mai mult dorm si inca plang dupa mama lor, care cel mai probabil a fost impuscata. Ursuletii au aproximativ o luna si cate un kilogram fiecare, cu mult mai putin decat ar fi trebuit la varsta lor, insa reprezentantii rezervatiei sunt increzatori ca vor ajunge la maturitate la 400 de kg, cat cantaresc exemplarele adulte de la Zarnesti.
Cei doi pui au fost gasiti in barlog de lucratorii unui fond de vanatoare care lucrau in Padurea Bogatii si care au anuntat autoritatile dupa ce au asteptat in zadar timp de trei zile sa apara ursoaica.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.