Ursuleti gigantici de plus la Libearty Zarnesti

Ursuleti gigantici de plus la Libearty Zarnesti

0 3381

Doi ursi de plus inalti de 3 metri au ajuns la Rezervatia de Ursi Libearty de la Zarnesti. Giganticele jucarii nu au incaput pe usa sediului Asociatiei Milioane de Prieteni, motiv pentru care au fost introduse pe geam. Cei doi ursi fabricati in cinstea mostenitoarei Casei Regale a Regatului Unit, Elizabeth Diana Charlotte de Cambridge, sunt primele exponate ale viitorului muzeu de la Zarnesti

Doi ursi de plus inalti de 3 metri au ajuns la Rezervatia de Ursi Libearty de la Zarnesti. Giganticele jucarii nu au incaput pe usa sediului Asociatiei Milioane de Prieteni, motiv pentru care au fost introduse pe geam. Cei doi ursi fabricati in cinstea mostenitoarei Casei Regale a Regatului Unit, Elizabeth Diana Charlotte de Cambridge, sunt primele exponate ale viitorului muzeu de la Zarnesti.
Cei doi ursi au fost fabricati de cel mai mare proprietar de case de pariuri, William Hill, in onoarea celui de-al doilea copil pe care-l astepta Kate, Ducesa de Cambridge. Mai mult de doua luni a lucrat echipa de sculptori sa ii realizeze. Ursii au facut turul Londrei, au vizitat Buckingham Palace, Parlamentul, Kensington Palace si St.Mary’s Hospital, unde s-au nascut cei doi mostenitori ai Casei Regale. Ei au devenit in prezent locatari ai sanctuarului de ursi Libearty Zarnesti si sunt primii dintr-o colectie de ursi care vor fi expusi vizitatorilor in primul Muzeu European de ursi de jucarie, care se va deschide in Rezervatia Libearty. ursi4

Ursii nu au putut fi introdusi pe usa sediului Asociatiei Milioane de Prieteni, motiv pentru care angajatii au incercat sa ii introduca pe fereastra. Nici aceasta nu era suficient de larga, asa ca a fost deteriorata cand ursii de plus au fortat intrarea. Jucariile de plus au fost extrem de utile caselor de pariuri pana la nasterea printesei, dupa care au ajuns intr-un depozit, de unde i-a recuperat Asociatia Milioane de Prieteni.
In luna octombrie, cand se vor implini 10 ani de la infiintarea Asociatiei Milioane de Prieteni, am putea avea ceremonia de deschidere a muzeului. Cel mai probabil – chiar daca nu vor fi toate exemplarele prezente inca de atunci – in toamna vom putea admira la acest muzeu si primii ursuleti de jucarie, fabricati din carpa. La inaugurarea muzeului vor fi invitati la Brasov Altetele Lor Regale, printul William si printesa Kate de Cambridge.

 

Vifor Rotar

 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.