Ursuleasa si Dumitrescu, cetateni de onoare

Ursuleasa si Dumitrescu, cetateni de onoare

0 99
Mihaela Ursuleasa si Rares Dumitrescu sunt cetateni de onoare ai Municipiului Brasov. La propunerea primarului George Scripcaru, plenul Consiliului Local a votat ieri acordarea titlului pentru cei doi brasoveni, care au consacrat numele Brasovului pe scena culturala si sportiva a Romaniei si chiar a Europei.
Mihaela Ursuleasa s-a nascut in 1978, la Brasov, si a fost de mica o pianista extraordinara, fiind considerata un copil minune. Fiica de muzicieni, Ursuleasa a inceput studiul pianului de la varsta de 5 ani si a studiat la Conservatorul din Viena, unde s-a si stabilit ulterior.
A castigat mai multe premii internationale si a cantat pe marile scene ale lumii, impreuna cu mari muzicieni. Cariera i-a fost curmata la inceptul acestei luni la Viena, cand talentata pianista a decedat in urma unui atac cerebral.
Sabrerul brasovean Rares Dumitrescu in varsta de 28 de ani a castigat medalia de argint pe echipe la JO de la Londra si a intrat in arena pentru finala de bronz a probei de spada. Scrimerul avea deja in colectie medalia de argint in proba individuala la Campionatele Mondiale din 2009 si medalia de bronz in aceeasi proba la europenele din 2005.
 
 
Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.