Ursii de la Zarnesti – dati spre adoptie pe internet

Ursii de la Zarnesti – dati spre adoptie pe internet

0 177

Oricine doreste sa adopte un urs de la Rezervatia din Zarnesti poate sa faca acest lucru telefonic sau prin email, pe durata unui an.
O campanie menita sa le ofere ursilor o viata mai buna le permite iubitorilor de animale sa adopte un urs (din cei 50) din rezervatia de la Zarnesti, in mod virtual.
Ursii pot fi adoptati de iubitorii de animale contra unor sume care pornesc de la 25 de euro si ajung la 500 de euro. Banii donati in acest fel sunt folositi de administratorii rezervatiei pentru a hrani animalele si pentru a le oferi acestora cele mai bune conditii de viata.
Primii ursi pusi „spre adoptie” sunt Max, Odi si Mura, iar cei care le vor deveni „proprietari” vor putea avea grija de ei pe Internet.
Ursii nu au dus o viata usoara pana sa fie adusi aici, unii dintre ei fiind tinuti in trecut in custi inguste sau chiar maltratati de stapanii lor, potrivit Antena3.
„Donatia dumeavoastra este mai mult decat binevenita intrucat ne va ajuta nu numai sa hranim aceste magnifice animale, ci si sa asiguram tratamentul veterinar, ingrijirea padurii, cheltuieli de mentenanta – cum ar fi intretinerea iazurilor ursilor si, de asemenea, sa salvam ursii din captivitate de pe tot teritoriul Romaniei”, se arata pe site-ul rezervatiei.
„Parintii adoptivi” primesc la schimb un certificate de adoptie insotit de poza ursului si de intreaga sa poveste de viata. In functie de suma donata, iubitorii de animale mai primesc vizite gratuite in Rezervatia de la Zarnesti sau suveniruri cu valoare sentimentala. Orice adoptie este incheiata pe perioada unui an.
Cei interesati pot sa doneze intre 50 si 1.000 de euro, in schimbul unui certificat de adoptie. Aceasta este o initiativa a Asociatiei Mondiale pentru Protectia Animalelor.
In Rezervatia de la Zarnesti traiesc in prezent 57 de ursi, iar administratorii sanctuarului au nevoie, zilnic, de peste o tona de mancare pentru a hrani animalele.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.