TVS Holding, unul din cele mai vechi posturi tv din Brasov –...

TVS Holding, unul din cele mai vechi posturi tv din Brasov – nu mai emite!

1 42416

Poate din păcate, incepand din aceasta saptamana consemnăm disparitia unui post tv, aspect considerat de unii doar temporar, de altii un prohod neoficial a ceea ce va să se întâmple. Oficial, incepand de luni 4 ianuarie 2016, TVA Holding nu mai emite si aceasta, după aproape 24 de ani de când a fost alături de brașoveni
Tot oficial, justificarea sunt anumite intervenții tehnice (aparatura, antene, emitatoare etc.) care ar dura trei – patru luni. Realitatea este trista dar adevarata, postul de televiziune local și-a încetat emisie. Sunt informatii ca era si probleme financiare, intarzieri la salarii etc.tvs
Dapa surse neoficiale, care au confirmat pentru newsbv.ro faptul case pregătește o cedare, închiererea/instrainarea postului. Tot neoficial, informații neconfirmate atestă faptul că actualii patroni ar fi dispuși să vândă licența TV.
Trebuie sa reamintim ca TVS Brasov a avut o lunga perioada excusivitate in municipiul Brasov, acordata dupa 1992. de catre fostul primar Adrian Moruzzi.
In acest moment in Brasov mai functioneaza doar posturile tv din preajma unor „personalitati” implicate in politica, sefi de partide, sefi in administratia publicamunicipala sau judeteana.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.