UNPR-ul lui Gabi Oprea este o opțiune toxică. Chiar si pentru Nasty...

UNPR-ul lui Gabi Oprea este o opțiune toxică. Chiar si pentru Nasty si nea Puiu!

0 136

 UNPR-ul lui Gabi Oprea este o opțiune toxică. Chiar si pentru Nasty si nea Puiu! 

Doi generali fosti sportivi straluciti au dus faima țării în lume. Cu toate acestea, la votul de duminică partidul lui Nasty (Ilie Nastase) și Nea Puiu (Anghel Iordănescu) nu au strâns împreună decât vreo  0,6% din opțiunile compatrioților. Votanții lor, cei aproximativ 54.000 de români care au ales să ștampileze UNPR, încap pe Arena Națională. Este și acesta un simbol, dar unul al insignifianței politice. Sau al unei alegeri greșite? 

De ce au candidat? Fiindcă puteau! Câteva întrebări ale acelor români care i-au admirat.
De ce au candidat cei doi?  Ce le (mai) lipsea? Au glorie, au bani, au pensii de generali și privilegii de mareșali.  S-au înscris în cursa electorală fiindcă au simțit că își pot reprezenta țara în Parlamentul Europei Unite?
 Dar stop! În timpul mandatelor de senatori din Parlamentul României, Iordănescu și Năstase ori au tăcut ca peștii din bălțile ilfovene, ori au absentat, reținuți probabil de studiul lui Kant (ca pe Marx îl stiau…) în Biblioteca Academiei. 

Trei generali, nicio… armă! Problema  e alta. UNPR-ul lui Gabi Oprea este o opțiune toxică. Gabi Oprea însuși, fost bodyguard …fara grade al lui Miron Cozma înainte să fie ministru de Interne, este o alegere toxică. Actualul General cu 4 stele Oprea, omul care își folosea escorta ca să care zarzavaturile acasă, i-a recrutat în partid pe generalii de onoare Iordănescu și Năstase. Și, să trăiți! Au executat ordinul. 
Trei generali si cu Ontzanu 4 (patru) care n-au avut nicio treabă cu armata,  nu  pentru ca n-au curățat în viața lor vreo armă… măcar cât noi ăștia care am mai prins deliciile stagiului militar. Vreți să știți cât este o pensie de general cu 4 stele?

Au ascultat de  un  impleticit in logica elementara  doi  ditamai sportivii
Ilie Nastase si Anghel Iordănescu angajati militari carte au dus faima țării în lume si ca sportivi exceptionali ai Clubului Armatei ! Cu toate acestea, la votul de duminică Nasty și Nea Puiu nu au strâns împreună decât 0,6% din opțiunile compatrioților. 
Cei aproximativ 54.000 de români care au ales să ștampileze UNPR – ul inventat de „generalul Izmana” încap pe Arena Națională.

Este și acesta un simbol, dar unul al insignifianței politice sau al unei alegeri greșite! A fost doar o sancțiune din partea electoratului?! 
De ce au candidat acesti mari sportivi, doi generali naivi, duși de mână de catre fostul bodigard Oprea? Fiindcă Gaby putea!  
De ce au candidat cei doi? Ce i-a mânat în luptă, ce le (mai) lipsea? Au glorie, au bani, au pensii de generali și privilegii de mareșali. Și atunci?
Am aflat cam tarziu; S-au înscris în cursa electorală fiindcă au simțit că își pot reprezenta țara în Parlamentul Europei Unite…
De îți vine sa dai cu cașcheta de pământ! (C.Geambasu)

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.