UNPR a deschis usile si ferestrele pentru Dan Diaconescu!

UNPR a deschis usile si ferestrele pentru Dan Diaconescu!

0 84

Gabriel Oprea – singurul general cu patru stele cu specilizare ce tine de activitatea din spatele frontului (cunoscut in lumea cazona ca atzist) a ajuns ministru al apararii, prin vointa lui Traian Basescu. Acesta crede ca va da o lovitura, politica desigur, doar suntem in timp de pace, prin inghitirea partidului OTV, asta pentru ca denumirea oficiuala (Partidul Poporului) a fost respinsa de Tribunalul Bucuresti.
Gabriel Oprea, pe langa grad are si functie: presedinte executiv al UNPR, considera ca da semnalul unei “miscari-bomba” (suntem pe timp de pace?) in politica damboviteana.
Gabriel Oprea, afirma intr-un interviu acordat „Evenimentului zilei”, ca Dan Diaconescu este binevenit in UNPR, intrucat este un om care pune pe primul plan „interesul national, pacea sociala si valorile de centru stanga”. Toate acestea “viziuni” desi ar trebui sa le spunem vedenii, se datoareaza evident, urmaririi cu frcventa (cadenta) prea mare a canalului patronat de Diaconescu – OTV.
Oprea sustine ca spre UNPR vor mai veni si personalitati din PSD, iar partidul pe care-l conduce va obtine la alegeri „cel putin 10%”.
Potrivit ministrului apararii, actuala coalitie majoritara, formata din PDL, UDMR si UNPR, va ramane la guvernare si dupa 2012. Declaratia este data doar conform notelor informative primite si fara sa fi citit sondajele de opinii publicate in ultima vreme.

Horia D.R.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.