Universul – o Familie falita si dezbinata

Universul – o Familie falita si dezbinata

0 151

Zazanie mare in Familia pagubitilor de la Universul. Dupa ce administratorul CAR—ului, Nicolae Nedelcu, i-a lasat cu buzele umflate si a disparut cu depozitele oamenilor, deponentii si-au pierdut acum increderea si in administratorul judiciar, desemnat sa gestioneze falimentul de la Universul Familiei. Mai exact, deponentii nu-l mai vor pe Aurel Centu. I-au spus-o in fata la intrunirea convocata ieri la sediul din Stupini a CAR-ului Universul Familiei. Pagubitii il banuiesc pe Centu ca ar fi mana in mana cu Nedelcu si se tem ca nu-si vor mai recupera niciodata banii din conturile de la Universul.
A fost nevoie de un vot care sa (re)stabileasca increderea in administratorul judiciar Centu. Din 200 de voturi exprimate, doar 10au fost in favoarea acestuia. In aceste conditii, recuperarea banilor promite sa devina un proces lung si fara prea mari sanse pentru pagubiti.
Curios cat de precauti au devenit oamenii de la falimentul Familia Universul incoace. Ani de zile si-au reinnoit depozitele la CAR la fiecare termen, fara ca vreunuia sa-i treaca prin cap ca Nedelcu ar putea disparea intr-o zi cu banii. E drept ca fenomenul Universul a probat ca miliardarii Brasovului nu se judeca neaparat dupa infatisare. O batranica cu aspect jalnic, banuita ca se ocupa cu cersitul cu mult inainte de declararea falimentului, are nu mai putin de 4 miliarde de lei vechi blocati in conturile CAR-ului. Nici ceilalti pensionari nu statea mai rau la vremea aceea. Multi dintre cei peste 500 de pagubiti aveau sute de milioane de lei vechi in depozite la Universul Familiei. O familie numeroasa, acum falimentata si dezbinata de banuieli negre.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.