Universitatea „Transilvania” si-a premiat merituosii

Universitatea „Transilvania” si-a premiat merituosii

0 270

Marti, la Universitatea „Transilvania”, au fost decernate „Premiile Universitatii Transilvania”, in cadrul celei de-a doua editii a senatului festiv. Distinctiile i-au vizat pe studentii si cadrele didactice care au reusit performante in anul care se incheie peste cateva zile.


?


33 de cadre didactice si 49 de studenti au fost recompensati pentru cercetare stiintifica, activitate profesionala si rezultate exceptionale.


Pentru activitatea didactica au fost acordate urmatoarele premii: Facultatea cu cele mai bune rezultate in eficientizarea procesului didactic – Facultatea de Silvicultura si Exploatari Forestiere; premiu pentru facultatea cu cele mai multe proiecte de educatie – Facultatea de Inginerie Electrica si Stiinta Calculatoarelor; premiu pentru promovarea si dezvoltarea invatamintului de formare continua – Facultatea de Medicina; premiu pentru organizarea de structuri moderne de documentare – Biblioteca Universitatii; premiu pentru promovarea de proiecte de cercetare – DEMPEC, coordonator prof. dr. ing. Anca Duta; premiu pentru monografii internationale – lector univ. dr. Carmen Puchianu; premiu pentru promovarea Buletinului Universitatii – prof. univ. dr. Aurel Jula; premiu pentru cooperari deosebite cu mediul economic si socio-cultural: Centrul INA SCHAEFFLER, Centrul de Excelenta Oracle – P&Siemens s.a.


Premii pentru rezultatele studentilor: premiu pentru rezultate exceptionale studentilor cu media 10; premiu pentru concursuri profesionale; premiu pentru cele mai active asociatii studentesti: BEST (Board of European Students of Technology), AIESEC Brasov si A.S.C.O.R. (Asociatia Studentilor Crestini Ortodocsi.


?


Potrivit rectorului Universitatii, Ion Visa, in cadrul acestei editii a senatului festiv s-a facut o evaluare asupra evolutiei si asupra rezultatelor deosebite obtinute de comunitatea academica din universitate pe parcursul anului 2006. In acest an s-a reusit ca investitiile realizate sa depaseasca totalitatea investitiilor din ultimii 16 ani de dupa Revolutie.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.