Universitate de Iarna pentru Tineret, la Predeal

Universitate de Iarna pentru Tineret, la Predeal

0 208

La Predeal, in decembrie 2006 si in ianuarie 2007, se desfasoara programul national de educatie non-formala pentru tineret, denumit „Universitatea de Iarna”. Evenimentul este organizat de Agentia Nationala pentru Sprijinirea Initiativelor Tinerilor (ANSIT) si este structurat pe doua module de training si patru serii de participanti.


Primul modul, cu tema „Orientarea vocationala”, se desfasoara in perioada 4-18 decembrie, cand 30 de tineri, cu varste cuprinse intre 17 si 29 de ani, vor fi consiliati pe probleme privind orientarea in cariera.


Potrivit coordonatorului programe in cadrul ANSIT, Andreea Iancu, al doilea modul se va desfasura in perioada 15-19 ianuarie 2007 si are ca tema „Leadership”.


Temele celor doua module au fost selectate in urma identificarii nevoilor tinerilor din Romania. Pe parcursul celor doua module se vor pregati 120 de tineri care, la final, vor primi diplome de absolvire.

Lectorii cursului au fost selectati dintre absolventii programului „Trainer of trainers”, organizat, anul acesta, de ANSIT.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.