Unirea Tărlungeni a ţinut în şah o pretendentă la promovare : 0-0,...

Unirea Tărlungeni a ţinut în şah o pretendentă la promovare : 0-0, cu Baia Mare

0 351

După ce în precedenta partidă de acasă a fost învinsă, fără drept de apel, de Rm. Vâlcea, Unirea Tărlungeni a mai dres busuiocul astăzi, când s-a confruntat tot cu o echipă de valoare din seria ,,vest”, FC Baia Mare, una din adversarele ,,stegarilor” la promovare. Constrânsă şi de situaţia dificilă din clasament, Unirea Tărlungeni a reuşit să acoată o remiză albă, obţinând, totodată, primul punct în acest sezon de primăvară. Echipa pregătită de Dan Bona putea chiar să încline balanţa în favoarea ei, pentru că în ultmele 20 de minute a jucat în superioritate numerică, însă jucătorii îşi terminaseră…benzina.

Unirea: Perianu – Vlăsceanu, Forika, Şerban, Burlacu – Mondea (min. 75 Vasiloi), Minciună, Popescu, Sorin Marin – Petra (min. 85 Petrean) – Damian
Antrenor: Dan Bona

În urma acestui rezultat, Unirea are 15 puncte, se află pe locul 11 în serie şi va juca etapa viitoare acasă, cu Metalul Reşiţa, o partidă în care se poate pune doar problema scorului…Într-un alt meci derby al seriei, ,,U”Cluj – Rm. Vâlcea 1-1.

Dorin Duşa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.