Unirea Shopping Center s-a facut de Bacanica

Unirea Shopping Center s-a facut de Bacanica

0 79

Peisajul brasovean al cumparaturilor de fite a adaugat o rezervatie ce se vrea de lux la jungla shoppingului de sub Tampa. Cel mai mare mall din oras a fost dat deschis la sfarsitul saptamanii trecute in imediata apropiere a Garii Brasov. Loc blestemat copios vineri seara de ghinionistii clienti care au avut neprevederea de a merge la eveniment cu masina mica. Sau de soferii care au avut pur si simplu proasta inspiratie de a trece pe-acolo la ora cand se taiau panglici si se deschideau sampanii. Politistii de la circulatie n-au facut fata suvoaielor de masini nervoase, grabite sa scape din stramtoreala cumplita.


E clar ca pe baietii cu mall-ul deschiderea i-a gasit cu vitrinele in vine. Lumea a dat buzna inainte ca lucrarile de a amenajarea a spatiilor sa se fi terminat. In locul salopetelor croite de designeri celebri, clientii care au navalit pe holuri au admirat salopetele rupte-n fund ale muncitorilor care nu mai pridideau cu lucrul. In jurul cladirii, maldare de moloz neridicate si noroaie cleioase. Singurii care s-au simtit bine la eveniment au fost maharii care administreaza spatii similare la Brasov. Concurenta, cum ar veni. Oamenii n-au de ce sa-si faca griji. Locatia din fata Garii nu adaposteste reprezentantele firmelor celebre cu care se laudau patronii pana la deschidere. Iar la capitolul decorare vitrine, aranjorii au dovedit o lipsa cumplita de imaginatie. In locul aranjamentelor atractive, bannere care imbracau monoton sticla. Semn ca nu toti producatorii sau vanzatorii au putut fi momiti sa-si inchirieze spatii in cel mai incapator mall al orasului.


Deschiderea oficiala a avut loc la lasarea intunericului. Atractia serii a fost concertul lui Stefan Banica jr. adus sa-si cante slagarele cunoscute. Dar abia cu petardele si artificiile de la final au reusit organizatorii sa acopere cumva zgomotele facute de muncitori.


O deschidere ca ratata, prin urmare. Cei de la Unirea Shopping Center s-au cam facut de bacanie. Daca acordam refrenul la muzica lui Banica, se poate spune ca s-au facut de-a dreptul de Bacanica.


?


Vifor Rotar

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.