Unirea Shopping Center Brasov se bucura de afaceri profitabile

Unirea Shopping Center Brasov se bucura de afaceri profitabile

0 57

Unirea Shopping Center Brasov este unul dintre putinele mall-uri din tara care se poate mandri cu afaceri profitabile in vremuri de criza. Chiar daca nu este vorba de vreun „boom” financiar, orice crestere, oricat de insignifianta, este prilej de bucurie in aceasta perioada.
Unirea Shopping Center (SCDM), firma care administreaza doua centre comerciale cu acelasi nume in Bucuresti si Brasov, a inregistrat pentru primele noua luni afaceri de 72,9 milioane lei (17,2 milioane euro), in crestere cu 5% fata de nivelul consemnat in perioada similara din 2008.
Pentru intervalul ianuarie – septembrie 2008, compania a raportat afaceri de 69,4 milioane lei, informeaza Mediafax.
Unirea Shopping Center este controlata de sotii Dan si Carmen Adamescu, prin intermediul Nova Trade, care detine 74,16% din titluri. In structura actionariatului se mai regasesc SIF Muntenia, cu 10% din titluri, in timp ce 15,8% din capital este detinut de alti actionari.
Firma are un capital social de 7,4 milioane lei, divizat in 2,9 milioane de actiuni cu o valoare nominala de 2,5 lei.
Acestea sunt stiri imbucuratoare pentru familia Adamescu, proprietarii mall-ului, care intentionau la inceputul anului, prin luna aprilie, mai exact, sa vanda magazinul commercial, intentionand totodata sa lichideze 7,66% din capitalul centrului comercial Unirea Shopping Center, ale carui actiuni sunt listate pe piata Rasdaq.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.