Unirea a parasit Europa League

Unirea a parasit Europa League

0 94

Unirea Urziceni a parasit Europa, dupa ce a pierdut in Ghencea cu scorul de 1-3 (1-2) in fata mult mai titratei formatii FC Liverpool.
Chiar daca ialomitenii au inceput in forta partida, reusind sa inscrie inca din minutul 19 prin Bruno Fernandes, si dand impresia ca pot intoarce rezultatul din tur nu s-a intamplat deloc asa.
Incet si sigur echipa mai valoroasa si cu mai multa experienta, a preluat controlul partidei reusind sa inscrie chiar de trei ori.
Unirea a ratat calificarea si minunea la care se gandeau Mihai Stoica si ai lui este departe. Giovani Becali spune ca iesirea lui Galamaz a fost momentul culminant al meciului. Giovani se teme ca, de acum, sa nu inceapa caderea Urziceniului!
„Momentul culminanat a fost ieºirea lui Galamaz. S-a calificat cine trebuia. Liverpool e o echipa pragmatica. Mi-e teama ca Urziceniul sa nu cada dupa aceste doua infrangeri. Dar nu cred ca Urziceniul poate sa cada mai jos de locul cinci. O seara buna de fotbal, onoranta pentru noi”, a declarat Ioan Becali la sfarsitul partidei impresarul Ioan Becali.

C.S.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.