Unii someri vin chiar bauti la interviurile de angajare

Unii someri vin chiar bauti la interviurile de angajare

0 525

La selectia de personal care a avut loc la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov au participat 3 angajatori, care n-au prea avut de unde alege. Unii someri n-au fost in stare nici macar sa spuna ce stiu sa faca

45 de job-uri au fost puse vineri la dispozitia persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca. La selectia de personal care a avut loc la sediul Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov au participat 3 angajatori, care n-au prea avut de unde alege. Unii someri n-au fost in stare nici macar sa spuna ce stiu sa faca.

60 de persoane au fost invitate sa participe la selectie. Angajatorilor le este insa foarte greu sa gaseasca persoane calificate sau macar dornice de munca. La interviurile de vineri unii abia puteau articula coerent cateva cuvinte despre ceea ce stiu sa faca.

Sunt insa si tineri abia iesiti de pe bancile scolii care vor sa munceasca, chiar daca nu au nici un fel de experienta.somer

Patronii se plang ca le este destul de greu sa gaseasca o persoana potrivita; multi nici macar la interviuri nu vin desi, cel putin teoretic, vor un loc de munca. Unul din angajatori cauta de patru saptamani un barman insa nu a gasit deocamdata persoana potrivita. Dupa ce intreaba de salariu, tinerii nici macar nu se obosesc sa vina sa vada in ce conditii ar urma sa lucreze.

Multi agenti economici prefera selectiile de personal pentru ca, prin intermediul acestora, au acces mai usor la un numar mai mare de posibili angajati decat daca ar organiza interviuri la sediul firmelor.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.