Unii brașoveni vor schimbarea șefului Poliției Locale

Unii brașoveni vor schimbarea șefului Poliției Locale

2 39

Pe site-ul petițiionline.com, a apărut o inițiativă a multor brașoveni de schimbare a conducerii Poliției Locale, pe motivul că ar fi acționat abuziv la ordinele lui George Scripcaru. Vizat în primul rând este șeful acesteia, comisarul șef în rezervă Nicolae Aldea.

„Conducerea Poliției Locale Brașov a dovedit in timp ca este una neperformantă și mai mult de atât, îi sfidează pe cetațeni prin nerespectarea legilor.
1. Numeroși cetățeni din Brașov au formulat plângeri către Poliția Locală fără sa primeasca vreo soluție sau un raspuns.
2. Acești –oameni ai legii- care sunt plătiți din banii cetațenilor, de multe ori au acționat la comandă pentru grupuri de interese astfel ignorând nevoile și drepturile cetățenilor.
3. Directorul executiv, Nicolae Aldea, a executat ordinele lui George Scripcaru timp de 8 ani, abuzând de funcția deținută, nerespectându-și atribuțiile conform: H.C.L. nr. 252/17.04.2019

Regulament de Organizare și Funcționare, care prevede :
Art. 61 – Nerespectarea prevederilor prezentului Regulament atrage răspunderea disciplinară prevăzută de Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată cu modificările ulterioare sau, după caz, Legea nr. 53/2003.

Prin prezenta petiție, ne adresăm domnului primar Allen Coliban si cerem schimbarea de urgență a conducerii Politiei Locale, revizuirea organigramei si reducerea numarului mare de șefi, directori si adjuncți!” se arată în petiție.

Link pentru petișie aici: Schimbarea conducerii din POLITIA LOCALA Brasov !

Libiu Mateescu

COMENTARII

  1. adevărat să fie că acest Aldea , polițist local șef , este fiul fostului colonel de miliție ( de tristă amintire ) cu același nume; evident? gurile rele din cartierul Astra spun că până să fie șef , era pe mână cu băieții din cartier, îi trimitea la înaintare că să ceară mai apoi taxe de „protecție ” și , cică , ar avea niște cicatrici pe brațe ; la beție cu băieții începea să se taie că să arate cât de viteaz era câteodată se tăia și la disperare , din dragoste.cum o fi luat avizul psihologic ? evident dacă toate cele de mai sus s-ar dovedi adevărate sau ar fi simple zvonuri,de tip pamflet !?!

  2. schimbati si gasca de la zoo brasov, in frunte cu tartorele sef pindaru, oricum aduc eu m,ultumiri fostului ministru stanoevici(R.I.P) pentru contributia avuta la dezvoltarea gradinii zoo, intrebati l pe supraveghetoru sef de la zoo(pe 8.000ron pe luna) de ce

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.