Unii au argumente – Wikileaks este o operatie Rothschild!!!

Unii au argumente – Wikileaks este o operatie Rothschild!!!

1 261

Wikileaks este o operatie Rothschild: Rothschilds utilizeaza WikiLeaks pentru a dauna bancii rivale, Cautiunea lui Julian Assange depusa de cumnata lui Rothschild, multe alte legaturi. FMI a aprobat recent … 4,2 mii milioane de dolari in fonduri pentru a “construi” Ecuador.

Dupa ce a devenit celebru, prima sarcina a lui Julian Assange a fost sa provoca daune la o banca rivala a Rothschild Bank in Elvetia. Rivalul este Banca Julius Baer, ​​principala banca elvetiana timp de secole: Rothschild Bank AG, care a concurat, a fost deschisa in Elvetia in 1968.

La data de 17 ianuarie 2011, Assange a tinut o conferinta de presa la The Frontline Club, unde Rudolf Elmer (foto), fost angajat al Bank Julius Baer, i-​​a predat fisiere private lui Assange ale operatiunilor bancii in Insulele Cayman. Elmer a spus ca dorea sa expuna evaziunea fiscala masiva a impozitelor inainte de a se intoarce in Elveția pentru a fi judecat pentru furtul de informatii de la o banca. Desi Elmer nu a numit evazionistii fiscali, el sustine ca fisierele din CD contin informatii despre 40 de politicieni, multi oameni de afaceri, conglomerate multinationale si „persoane care si-au castigat viata in arta”.

_50832613_discs

Bataliile bancilor elvetiene: Conferinta de presa a lui Assange a fost de fapt o amenintare publica pentru Banca Julius Baer: Wikileaks a dezvaluit pentru prima data unele dintre materialele lui Elmer asupra Julius-Baer in 2008, numind zece clienti. In acel moment, Julius Baer a dat in judecata si a primit o hotarare judecatoreasca pentru a inchide efectiv Wikileaks.org la gazda sa web din California. Ulterior, firma de avocatura Fox Rothschild a reprezentat Wikileaks, a anulat ordinul judecatoresc si a pus din nou in linie Wikileaks.org. Imediat, WL a inceput sa filtreze mai multe dintre documentele lui Elmer, care dauneaza bancii Julius Baer.
Bank JB a primit multa publicitate negativa pentru ca cenzura Internetul. Cand JB a pierdut procesul, clientii sai super-elita s-au temut ca vor fi expusi si urmariti penal pentru evaziune fiscala si spalarea banilor.

alex W

Actiunile bancii Julius Baer au scazut cu 60% in urmatoarele zece luni. Pe 4 decembrie 2008, directorul executiv al lui Julius Baer, ​​Alex Widmer (foto), de 52 de ani, a fost gasit mort in mod neasteptat.
„A fost cea mai importanta persoana din sectorul bancar privat”, a spus un comerciant din Zurich.
„Acesta este un obstacol pentru banca (Julius Baer)”, a declarat un analist comercial elvetian.
Rapoartele despre cauza mortii au fost contradictorii si vagi, iar rezultatul autopsiei nu a fost cunoscut niciodata.

Julian Assange a filmat  un videoclip pentru The Economist (o publicatie Rothschild), care i-a dat premiul New Media
Multe alte  legaturi Wikileaks duc catre Rothschilds. Recenta arestare a lui Julian Assange de la WikiLeaks sufera la credibilitate. Arestarea sa de catre Interpol, incarcerarea lui in conditii draconice pentru a rupe siguranta, sunt in sine evenimente foarte improbabile, insa momentul arestarii sale cu eliberarea cablurilor clasificate ale USA si campania impotriva finantarii Wikileaks si a gazdei site-ului poarta marca unei operatiuni secrete.

Puppetworld Post a descoperit numeroase legaturi intre Wikileaks si reteaua internationala Rothschild:

kmphotos08_index-85
  • O cumnata si verisoara a Rothschilds a platit cautiunea pentru Julian Assange (Puppetworld Post exclusive)
  • The Economist (o revista Rothschild) i-a acordat lui Assange premiul pentru New Media in 2008
  • Wikileaks a folosit firma de avocatura Fox Rothschild pentru a anula decizia unui judecator care ordonat inchiderea web-gazda pentru a inchide site-ul Wikileaks
  • The Guardian si The New York Times, doi dintre partenerii media Assange, sunt legati de Rothschild (exclusive PwP)
  • Proprietarul conacului unde Assange a fost in cele din urma pus sub arest la domiciliu are legaturi cu Rothschild
  • Avocatul lui Assange este, de asemenea, avocatul lui Rothschild
  • Senatorul Joe Lieberman, care a fost in cele din urma responsabil pentru a face din Assange cea mai mare personalitate mediatica a deceniului, este membru al Consiliului pentru Relatii Externe (o organizatie Rothschild).

[Rothschilds sunt o familie internationala de bancheri in centrul unei retele de familii bogate, care controleaza majoritatea tarilor printr-o retea mondiala de: banci centrale private (mascate ca banci federale), lanturi importante de stiri, trusturi, consilii etc. . O sursa anonima a plasat valoarea sa monetara in jurul valorii de 100 de miliarde de dolari pentru a distruge valoarea neta a celor de la Warren Buffet, Bill Gates, Ted Turner etc.]

gettyimages-50788274-612x612

Zac Goldsmith (casatorit cu Kate Rothschild) castigand alegerile cu sora sa, Jemima Khan (nascuta Goldsmith) (dreapta) si mama sa, Annabel Goldsmith

Socialista, mostenitoarea Jemima Khan (nascuta Goldsmith) a depus 20.000 de liresterline (32.000 de dolari) pentru cautiunea liderului Wikileaks, Julian Assange. Ea este legata genetic de Rothschild si ea este cumnata (Daily Mail Online, 10 mai 2010). Tatal ei, decedatul James Goldsmith – bancher britanic, editor – este var cu Rothschild. Bunicul lui Adolphe Goldschmidt a venit la Londra ca milionar in 1895 si si-a schimbat numele de familie de la germanul Goldschmidt la englezul Goldsmith. Goldschmidts, ca si vecinii si rudele lor Rothschild, au fost bancheri prosperi in Frankfurt din secolul al XVI-lea (Wikipedia).

Dupa incrucisarile Rothschild, fratele Jemimei Khan, Ben, s-a casatorit cu Kate Rothschild in 2003, iar recent fratele sau, Zac, nou deputat in Parlamentul britanic, avusese o aventura cu cumnata lui Alice Rothschild (sora lui Kate), pana cand a divortat de sotia sa la patru zile dupa ce a fost ales deputat.

Rothschilds au inceput sa-l pregateasca pe Julian Assange in 2008cand Wikileaks a fost distins cu premiul The Economist’s New Media Award.

article-0-000F35E700000578-692_634x557

The Economist este vocea Institutiei britanice (condusa de britanicii Rothschilds), care, de exemplu, a sprijinit implicarea Marii Britanii in razboiul din Irak. Sir Evelyn Robert Adrian de Rothschild (foto cu sotia) a fost presedinte al The Economist din 1972 pana in 1989. Sotia sa, Lynn Forester de Rothschild, este acum in consiliul The Economist. Familia Rothschild are, de asemenea, un interes major al actionarilor în The Economist. La prima vedere, este incredibil ca The Economist, varful establishmentului, i-ar acorda premiul lui Assange, stiind foarte bine ca elibereaza documente guvernamentale clasificate si fiind prea constient de dezastrul pe care il va crea in lume. Scopul declarat (de-a lungul secolelor) al Rothschilds este un guvern mondial (adica Noua Ordine Mondiala). In acest scop, inginerii conflictelor dintre natiuni, creaza crize care vor fi apoi utilizate pentru a creste puterea entitatilor internationale – ONU, Banca Mondiala, FMI etc. De exemplu, ei (si alte familii apropiate, cum ar fi Schiffs) au finantat bolsevicii. In trecut, Imperiul Rothschild a profitat prin finantarea ambelor parti ale razboiului.

joe

Senatorul american Joe Lieberman este omul de referinta al lui Rothschild in SUA. In timpul ultimelor alegeri prezidentiale, si-a dus prietenul, candidatul republican, John McCain, la casa lui Jacob Rothschild pentru a aduna fonduri pentru McCain. Lieberman este membru al Consiliului pentru Relatii Externe (camarila lui Rothschild, care este, in esenta, guvernul umbra al SUA).

Cele mai recente actiuni ale lui Lieberman au dus la intreruperea ofertei de bani a Wikileaks: Paypal, Mastercard, Visa, au incetat sa accepte donatii pentru Wikileaks. Lieberman s-a responsabilizat public pentru cenzurarea site-ului Wikileaks, prin presiuni asupra Amazon pentru a opri gazduirea site-ului. Rezultatul a fost ca activisti anonimi au lansat atacuri pe site-urile companiilor (de mai sus) care oprisera serviciul Wikileaks. Campania lui Lieberman impotriva Wikileaks a avut ca efect cresterea martiriului si, prin urmare, popularitatea lui Assange si Wikileaks. Lieberman l-a facut pe Assange o stea, aproape devenind omul anului revistei Time.
Avocatul lui Julian Assange este Mark Stephens de la Finers Stephens Innocent, o importanta firma de avocatura de elita din Londra. Ei sunt consilierii juridici al prestigiosului Waddesdon Trust al lui Rothschild.

Principalul partener al lui Assange in mass-media este The Guardian. The Gardian a fost infiltrat de Rothschild. The Guardian este controlat de Guardian Media Group, al carui presedinte este Paul Myners, angajat in trecut al N. M. Rothschild Limited & Sons Limited. Grupul Guardian Media este detinut de Scott Trust, care a devenit o companie privata limitata in 2008, toti administratorii devenind directori ai Scott Trust. Anthony Salz a fost numit in calitate de mandatar al Scott Trust in 2009: in prezent, este vicepresedinte executiv al bancii de investitii Rothschild.

Arthur Ochs Sulzberger, Jr.

Arthur Ochs Sulzberger, Jr.

The Guardian a dat cablurile americane actualului New York Times. Presedintele NYT este Arthur Sulzberger Jr., membru al Consiliului pentru Relatii Externe. El este fiul lui Arthur Ochs Sulzberger si nepotul lui Arthur Hays Sulzberger, care a servit drept mandatar al Fundatiei Rockefeller (in colaborare cu Rothschilds for One World Government).
Dupa un timp intr-o inchisoare adevarata, Assange a fost „intemnitat” intr-un conac rural aflat la domiciliul lui Vaughan Smith, proprietarul Frontline Trust, o organizatie de stiri care incearca sa influenteze jurnalistii TV. Frontline este finantat de Open Society Institute a lui George Soros, iar George Soros este in stransa legatura cu Rothschild. George Soros a fost un partener frecvent de afaceri cu James Goldsmith (tatal lui Jemima Khan si verisoara lui Rothschild). Directorul Open Society Institute a lui Soros, Richard Katz, a fost director al lui N M Rothschild & Sons timp de 16 ani. Alti membri ai consiliului, precum Nils Taube, detin, de asemenea, functii in bancile Rothschild si asa mai departe.

s1.reutersmedia.net

La data de 25 octombrie si 27 iulie ale acestui an, Assange a vorbit la Frontline Trust al lui Vaughan Smith.

Majoritatea oamenilor par sa creada ca evenimentele curente se intampla pur si simplu, ca evenimentele de la stiri sunt reactii in lant ale accidentelor si ca persoanele cu bani si putere stau si nu fac nimic, observand cum se desfasoara evenimentele. Cu toate acestea, Rothschilds prospera din manipularea pietelor prin faptul ca au informatie privilegiata in timp ce propaga dezinformarea contrara. In acest fel, ei fac profituri uriase.
Assange a afirmat deja ca vor fi eliberate informatii daunatoare despre o banca din SUA. In aceasta recuperare fragila, criza ar putea fi fundamentala. The Guardian si New York Times au aceste informatii, astfel incat sunt disponibile pentru Rothschilds pentru a „scurta” banca inainte ca informatiile sa fie disponibile. 
Wikileaks este un instrument nepretuit pentru Rothschilds pentru a manipula pietele financiare, intregul sistem monetar, viitorul natiunilor si publicul.
Informatiile (sau dezinformatia) de la Wikileaks servesc, de asemenea, obiectivului lui Rothschild de a spori conflictele intre natiuni pentru a promova obisectivul sau viitorul guvern mondial.

http://puppet99.com/p/1
https://karensmithdotblog.wordpress.com/

COMENTARII

  1. Reseduntele borfasilor Rothschild trebuie bombardate iar borfasii care au supravietuit sa fie urmariti si asasinati. Visul acestor talhari de a forma un guvern mondial este obsesia a acestor JIDANI Schizofrenici care nu se va realiza. Faptul ca incerca de secole sa formeze acest guvern mondial fara sa reusesca este o dovada a impotentei si labagismului care ii caracterizeaza.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.