UNIFEST 2007 – cel mai mare festival studentesc

UNIFEST 2007 – cel mai mare festival studentesc

0 111

Unifest- Festivalul Studentilor din Romania este un proiect devenit deja? traditie, organizat de studenti, pentru studenti, care se axeaza pe ramura cultural-artistica studenteasca. Cu toate ca este un proiect adresat studentilor, toti tinerii interesati, indiferent daca sunt sau nu studenti, vor avea acces la toate manifestarile festivalului.


????????


„Distractie pe gratis, nu degeaba”


La Brasov, Festivalul studentilor se va desfasura in perioada 12-18 noiembrie 2007. Organizat sub sloganul „Distractie pe gratis, nu degeaba”, festivalul are in program o serie de evenimente culturale, sportive, educationale si de divertisment. Astfel, vor avea loc seri de folk, cu formatii studentesti din Brasov, campionate de sah, concursuri interactive, traininguri, targ de job-uri, dezbateri publice etc.


Gala Festiva „UNIFEST” va gazdui concursul Miss UNIFEST BRASOV 2007, care va avea loc in cadrul unui club sau discoteci din Brasov, unde va concerta formatia Iris. Programul va consta intr-o prezentare de moda, reprezentatii ale trupei de umor Bacteria H, dans sportiv si bineinteles concursuri de Miss.Vor exista concursuri cu publicul, si un mod interactiv de a se alege miss-ul.


Noutatea pe care o adduce editia din acest an a Festivalului studentesc este seara dedicate exclusiv muzicii populare, eveniment ce se va desfasura la Cramele lui Decebal.


Prin amploarea sa, UNIFEST este cel mai mare festival studentesc, oferind cadrul cel mai larg de intalnire a studentilor in plan cultural-economic si civic. Festivalul este organizat de catre studenti si pentru studenti, spiritul studentesc fiind principalul element care va sta la baza atat a organizarii, cat si a participarii publicului la acest eveniment.


„Unifest la Brasov” este organizat de Asociatia Studentilor din Universitatea Transilvania.


?


Laura Moise


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.