Ungureanu neaga ca a spart hora lui Tariceanu

Ungureanu neaga ca a spart hora lui Tariceanu

0 214

Principalul subiect abordat de presa in primele zile ale anului a fost lupta Basescu-Tariceanu din noaptea de Anul Nou: revelioanele separate, pietele diferite, oficialitatile prezente alaturi de fiecare dintre cei doi oameni de frunte ai statului.


Mai mult, s-a spus ca presedintele i-a furat premierului oficilitatile, gratie invartelilor ministrului de externe Mihai Rzavan Ungureanu. Ca urmare articolului intitulat „Ungureanu a spart euro-hora lui Tariceanu si i-a livrat-o lui Basescu”, publicat in data de 2 ianuarie 2006, in „Cotidianul”,?Ministerul Afacerilor Externe a remis un comunicat de presa in care se arata:


“Oficialii europeni invitati la Bucuresti in zilele de 31 decembrie si 1 ianuarie pentru marcarea aderarii Romaniei la Uniunea Europeana si-au exprimat interesul de a participa la toate manifestarile organizate de autoritatile romane in Bucuresti.


Participarea oficialilor la evenimentul organizat in Piata Universitatii s-a facut la finalul concertului si al dineului oferite de Primul Ministru al Romaniei.


Prin urmare, prezenta acestora la Revelionul din Piata Universitatii nu poate fi interpretata ca o consecinta a vreunei „sugestii”, dupa cum tendentios se mentioneaza in articol, tinand cont si de faptul ca ministrul afacerilor externe, in calitate de gazda, trebuia sa insoteasca invitatii straini pe parcursul prezentei lor la manifestarile din Capitala. “

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.