Ungaria, surpriza de până acum a Campionatului European : egal cu Franța

Ungaria, surpriza de până acum a Campionatului European : egal cu Franța

0 55

Ungaria a reușit prima mare surpriză a acestei ediții a Campionatului European de fotbal, terminând la egalitate, 1-1, cu Franța, într-un meci din grupa F. 

Selecţionata de fotbal a Ungariei a reuşit un egal în faţa reprezentativei Franţei, campioana mondială en titre, 1-1 (1-0), pe Puskas Arena din Budapesta, după ce, anterior, a făcut un meci bun cu Portugalia, care s-a impus spre finalul meciului.

Ungaria a jucat cu o extraordinară deteminare, așa cum rar se vede și, impulsionată de un public fantastic, a deschis scorul. Franța a egalat în a doua parte a meciului, a presat apoi în ultimele 20 de minute, însă Ungaria s-a apărat exact și a smult acsest egal, echivalent cu o mare bucurie pentru numeroșii fani din tribune…Ungaria va juca ultimul meci din grupă, cu Germania și are nevoie de victorie, pentru a spera la calificare. Indiferent de rezultatul meciului respectiv, Ungaria culege roadele unei majore investiții făcute de stat în sport și în fotbal, în mod special. Este diferența față de fotbalul românesc, care este pe tobogan de mult timp, pentru că nimeni nu manifestă interes, iar ratarea calificării la europene este o dovadă elocventă. Ca să nu spunem despre scandalurile interminabile, atât din fotbalul nostru, cât și din rândul microbiștilor noștri sau din arafa arenelor…Oare cum ar putea fi interpretat faptul că Ungaria s-a implicat în fotbalul nostru, sponsorizând echipa Sepsi și construindu-i un stadion?

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.