Undele electromagnetice si sanatatea noastra

Undele electromagnetice si sanatatea noastra

0 72

Chiar daca autoritatile ne tot impuie capul ca multele antene plantate pe blocuri, in diferite scopuri, nu ne afecteaza sanatatea, totul bazandu-se pe masuratori, exista declaratii, mai mult sau mai putin cu titlu oficial, ale unor oameni de stiinta, de la noi si dinafara, care demonstreaza contrariul.
Nu o sa va deranjez, stimati cititori, cu cifre seci, pentru ca aveti alte lucruri mai ardente de rezolvat decat sa retineti aceste cifre, care, retinute, tot nu prea v-ar folosi, practic, la mare lucru. Pentru ca tot ce imprastie aceste unde electromagnetice sunt, in parte, de neevitat.
Este drept ca aceste unde electromagnetice nu ne pun imediat viata sau sanatatea in pericol, dar ele prezinta efecte negative in timp.
Astfel, incepand din patul in care dormim si, de multe ori, vorbim la telefonul mobil – folosit dealtfel mult mai des in timpul activitatii noastre cotidiene – trecand apoi prin bucatarie, pe la cuptorul cu microunde, apoi folosind calculatorul sau stand in fata televizorului, si nu in cele din urma privind la padurea de antene proptite in diferite scopuri pe blocuri, toate acestea ne lovesc cu unde electromagnetice.
In plus mai exista o suma din cele pe care nu le stim, sursa nefiindu-ne accesibila.
Ar fi absurd sa pretind ca acuma sa renuntam la toate aceste facilitati ale tehnicii moderne si nimeni n-ar accepta asa ceva.
In schimb ar fi de dorit ca sursele sa fie cat mai mult posibil evitate, mai ales prin gasirea altor locatii, de catre cei in cauza, pentru mai sus amintita padure de antene de pe blocuri, asa cum este tendinta si implinirea in lumea civilizata.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.