Unde petrec Revelionul alesii poporului

Unde petrec Revelionul alesii poporului

0 99

Presedintele Basescu va petrece trecerea dintre ani in Capitala, fiind asteptat la petrecerea din Piata Constitutiei. Desi seful statului a fost invitat sa petreaca primele zile ale lui 2008 la Sibiu sau in Covasna, judete in care si-a petrecut cateva zile din concediul din acest an, Traian Basescu a decis sa ramana alaturi de bucuresteni.


??????????? Premierul Calin Popescu Tariceanu va petrece Revelionul in Principatul Andorra. Acesta se afla de cateva zile in acest loc, fiind insotit de sotie si copil, dar si de cativa prieteni apropiati.


??????????? Presedintele Camerei Deputa?tilor, Bogdan Olteanu, va petrece Revelionul in acelasi mod in care a facut-o si de Craciun. La Predeal, alaturi de prieteni si de colegi de partid, si, neaparat, 1 ianuarie il va prinde pe partia de schi.


??????????? Adrian Nastase, fostul prim-ministru si ex-presedinte PSD, va petrece si el pe Valea Prahovei, insa, la Cornu, acolo unde familia sa are o ferma.


???????????Prim-vicepresedintele PDL, Theodor Stolojan va fi si el prezent, ca in fiecare an la Predeal, acolo unde, in trecut, a detinut si un complex hotelier.?Politicianul va petrece alaturi de sotie, copii, nepoti, dar si impreuna cu?cativa dintre prietenii mai apropiati.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.