Unde ne duce globalismul? Moartea crudă a națiunii scandinave!

Unde ne duce globalismul? Moartea crudă a națiunii scandinave!

0 293

Corespondentul special Daria Aslamova a vizitat recent Suedia si a fost ingrozita: „Malmo este un oras atat de fermecator, dar prietenul meu Hans Erling Jensen a fost foarte deranjat cand l-am rugat sa fie ghidul meu. El mi-a spus „Trebuie sa mergem inainte sa se intunece. Suntem prea albi pentru acest oras”.

728x400-iznasilovannaya-shveciya-bolna-stokgolmskim-sindromom-4ae

Corespondentul special Daria Aslamova in Sweden

Primul lucru pe care l-am vazut in piata a fost un portret al unui tip arab si un buchet de flori. Am vrut sa bem ceva, dar la restaurantele Teheran si Istanbul, chelnerii ne-au spus ca nu se vinde alcool in aceasta zona din Malmö.

wx1080

„Memorial” pentru imigrantii arabi impuscati in Malmö

Hans a oprit masina langă un imens supermarket din districtul Rosengor. „Daria, te duci singura inauntru, eu trebuie sa pazesc masina, altfel ferestrele vor fi sparte sau anvelopele vor fi perforate”

attack-on-girl

Eram singura femeie europeana din supermarket. M-am plimbat, am zambit fericita tuturor celor pe care i-am intalnit si am fotografiat vitrinele cu Coranul in coperti de aur si magazinele cu papusi in haine musulmane. Doi barbati negri s-au apropiat imediat de mine si au spus: „Lasa camera jos, imediat.”

szwecja_kalifat_muzulmanski_imigranci_wolnosc24-696x413

Mergand pe langa un mic grup de etnici europeni, jurnalista a cautat siguranta; erau sarbi. Barbatii mi-au oferit sa beau cea mai tare cafea si m-au intrebat de ce ma invarteam pe acolo? „Vrei sa fii ucisa, violata si ucisa? Aici nu este Balcani „.

c5qnreivuaata1o

A doua zi am suferit socul de a auzi despre violul monstruos al unei fete de saptesprezece ani din orasul Malmo, de o banda de gangsteri migranti in locul de joaca al scolii. Socant este ca violatorii in grup ai fetei, au violat-o si apoi i-au dat foc la organele genitale. Ea este acum in spital, cu arsuri grave.

00467f5ccbfe994758cdaf01fb4435ac

Suedia, ocupa locul al doilea la viol intre capitalele lumii si primul loc in Europa lui NATO. Un scandal special a fost un viol streaming live pe Internet, care a avut loc la festivalul de rock „Noi Stockholm”. Strategia de viol al imigrantilor este foarte  simpla: „O adolescenta este inconjurata de mai multi arabi, apoi un al doilea cerc exterior, izolandu-i de multime pe primii. Apoi este cel de-al treilea cerc, unde este imposibil sa vedem ca se intampla in interiorul cercului.

szwecja_rapes

Fata este violata mai intai de primul inel de barbati, si apoi locul lor este luat de barbatii care formeaza al doilea cerc; strigatele barbatilor si strigatele victimei sunt inabusite de muzica disco puternica.

170407_wn_moran5_16x9_992

Stockholm

Cand am auzit aceasta stire, l-am sunat pe imediat pe prietenul meu, Hans, care a spus: „Aceasta este cea de-a treia violata din Malmo in aceasta luna de catre o banda de migranti. Mass-media nu raporteaza, deoarece nu este corect din punct de vedere politic sa faca acest lucru”.

wx1080-1

Coranul se vinde in prezent in multe mari centre comerciale din Suedia

La inceput, politia a spus ca nu le recomanda femeilor sa mearga singure seara. Cand a aparut un val de asalturi si violuri, a urmat o alta declaratie absurda. Politia a spus ca, din moment ce nu a fost stabilita nici o legatura intre cele trei violuri in grup, femeile pot merge acum la plimbare singure”.

wx1080-2

Shop suedez

Imi amintesc de ultima seara petrecuta in Suedia impreuna cu prietenii din satele mici din districtul Malmo. Am observat ca oamenii din grupul nostru sunt bine educati si au plecat din marile orase ale Suediei catre sud, pe coasta, unde spera sa-si salveze fiicele de la viol.

masina

Acum, in Scandinavia puteti vedea placutele de inmatriculare cu numele proprietarului. De exemplu, o masina cu numele „Mahmoud”

Am vorbit foarte linistit in limba engleza, pentru a nu fi auzite de fetita Nadi, de 14 ani, care se joaca cu cainele. „Nadi vorbeste fluent engleza. Nu vreau sa inteleaga ca traiesc in frica constanta pentru ea”, a spus Agnetta, mama ei, care a scapat din orasul Norrköping, unde ea si fiica ei locuiau in ghetoul musulman.

negre

Ea este norocoasa ca „Nadi are ochi si par negri si nu arata ca o suedeza. Scoala ei este plina de imigranti afgani adulti care au mintit autoritatile locale ca aveau saisprezece ani si cum sa verifice daca nu au documente! “.

wx1080-3

Restaurantul Teheran in ghetoul musulman din Malmo

Pastorul catolic Oscar Porat a fugit din Helsingborg in micul oras Civic din cauza celor trei fiice ale sale, pentru a le proteja. Dar, la cinci kilometri de casa lui  construiesc un imens centru de refugiati. Oscar intentioneaza deja sa se mute in Finlanda in cazul unui razboi civil intre musulmani si suedezii autentici.

Daria Aslamova spune: „Nimeni nu va putea ajuta frumusetea violata a Suediei, nici macar Dumnezeu, pe care suedezii acum il numesc „Ea” conform noilor reguli ale crectitudinii politice. Ii poate ajuta (Dumnezeu)? Si acum raman doar randurile din ultima scrisoare a prietenului meu Hans: „Suedia se rostogoleste cu viteza unei rachete pe canal. Ei bine, intr-un singur cuvant, rahat.

s

Michael Walsh are in prezent opt carti in lista de CUMPARARE DIRECTA. Redeventele se vor destina la adaugarea altor titluri populare declarate tabú de troica tradatoare; Amazon, Facebook si Mainstream Media.

collage_photocat-41

MICHAEL WALSH este jurnalist, autor si locutor apreciat international dar respins de presa corporativa liberala. El este autorul EUROPE ARISE, NEGRII ALBI AI LUI TROTSKY, MEGACAUST, SCULPTURILE CELUI DE AL TREILEA  REICH VOLUMUL I si VOLUMUL II si alte 51 titluri de carte.

https://europeansworldwide.wordpress.com/2018/10/13/cruel-death-of-a-scandinavian-nation/

https://karensmithdotblog.wordpress.com & 

 

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.