Unde mai este ANI?

Unde mai este ANI?

0 192

ANI a intrat in uitare! Dupa o batalie care parea pierduta de catre cei care sustineau existenta unei institutii, gandita pentru „domolirea” hienei coruptiei la nivele de conducere a tarii – Parlament, Guvern, Presedintie etc. de ANI se aude tot mai slab. Singurele informatii sunt legate doar de batalia pentru conducerea institutiei. Sunt interese ca lucrurile sa treneze? Se pare ca DA!


?


Candidati elininati prin …exigenta!


Doar un singur candidat la functiile de conducere a Agentiei Nationale de Integritate a reusit, marti, sa treaca de proba orala – interviul.
Catalin Alexandru Macovei, candidat la functia de vicepresedinte al ANI, a obtinut peste 70 de puncte.


Contracandidatii sai, Gabor Kojsokar, Vasile Braun si Mihai Tatut, nu au trecut proba orala.
Pentru functia de presedinte al ANI, niciun candidat nu a reusit sa treaca de cea de-a doua proba a concursului, organizat de Consiliul National de Integritate (CNI).
Cei doi candidati pentru acest post, Lucian Drimba si Liliana Duguleana, nu au reusit sa obtina minimum 70 de puncte din 100 posibile, asa cum prevede Regulamentul de organizare al concursului.


Concursul pentru conducere, asa cum sunt exigentele „orale”, actuale, pot tine pana cand se vor prescrie toate jafurile din economia nationala.


?


Horia D.R.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.