Unde a fost cutremurul?

Unde a fost cutremurul?

0 217

Conform lui Aurel Raileanu, supranumit si „Omul-Magnet“, un cutremur devastator trebuia sa zguduie Romania ieri dimineaþã. Seismul ar fi avut drept scop „purificarea planetei de rau“, afirmase Raileanu in nenumarate randuri.
„Omul magnet“ a prezis chiar si magnitudinea seismului, care ar fi trebuit sa atinga 8 grade pe scara Richter. Cutremurul trebuia sa inceapa ieri la ora 9.00 fix, ora Romaniei.
Dar cercetatorii de la Institutul National pentru Fizica Pamantului spun ca ieri dimineata nu a avut loc niciun cutremur pe teritoriul Romaniei, nici cat sa clinteasca o scobitoar pusa pe cant.
In ciuda inmultirii predictiilor despre cutremure, autoritatile au precizat de mai multe ori ca marile seisme nu pot fi prezise cu exactitate, conform celor sustinute de specialisti.
Despre acest Aurel Raileanu se poate spune ca este un fizioterapeut din Bucuresti, care este renumit pentru ca poate tine obiecte metalice lipite pe piept si pe fata. Acesta sustine ca prin abilitatile sale a reusit sa tina pe piept si un televizor, precum si ca poate vindeca migrene. Informatii despre „Omul Magnet“ au aparut si in presa din Marea Britanie, dar asa ceva poate fi ori platit, ori ca senzatie, cu ceva inflorituri, pentru a se vinde mai bine ziarul sau publicatia respectiva.
Caci din cati asemenea prezicatori se afla in lume, pana acuma niciunul nu a resit sa prezica un cutremur. Si, slava Domnului, au fost destule in ultima vreme. De aceea este mai bine sa ascultam ce spun specialistii, dar sa fim pregatiti pentru un asemenea eveniment, care poate sa aiba loc oricand o doreste mama Natura.

Dan Bota

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.