Un ziarist devoalează planurile binomului Iohannis-SRI și misiunile pentru partidele lor marionetă...

Un ziarist devoalează planurile binomului Iohannis-SRI și misiunile pentru partidele lor marionetă după ce vor avea puterea deplină!

0 57
PNL (Iohnnis) și USR (SRI) pregătesc atacul final asupra democrației și instaurarea terorii prin dictatură

      Este cutremur!!! Informații de ultima oră din laboratoarele noii puteri

Se pregătește lovitură decisivă a securității. Se cere închiderea de urgență a Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ) și returnarea dosarelor grele la DNA. Dosarul Laurei Kovesi trebuie închis și clasat.

Vor preluarea puterii pentru a numi procurorul general al României și procuror -șef la DNA, dintre oamenii de casă ai serviciilor secrete. Tot ce s-a construit până acum va fi dărâmat de securitate cu concursul PNL, USR+ și Iohannis.

Se încearcă preluarea puterii de la PSD, instaurarea unui Guvern PNL-USR. Conform unor informații pe surse, nouă putere vrea de îndată închiderea Secției de Investigare a Infracțiunilor din Justiție (SIIJ). Motivul? Preluarea la DNA a tuturor dosarelor grele și clasarea lor.

  PNL (Iohnnis) și USR (SRI) pregătesc atacul final asupra democrației și instaurarea terorii prin dictatură       Este […]

Kovesi, Portocală, Onea, Man, Ardelean, toți cei avuți în vizorul procurororilor SIIJ pentru săvârșirea faptelor de represiune nedreaptă și de alte fapte deosebit de grave, au toate șansele să scape de toate acuzațiile.
Laura Kovesi, șefa lor, trebuie să meargă „curată” în funcția de procuror șef al Parchetului European, iar acum PNL și USR, susținătorii acesteia, vor face tot ce le stă în putere să-i rezolve problema.

Iohannis vrea „justiția lui”. Iar cei care l-au protejat pe el și pe cei din PNL trebuie să fie curățați de dosare. Reîncepe instaurarea teorii cătușelor în România.

Dacă PSD pleacă de la Guvernare și abandonează luptă de echilibare a justitei atunci eu chiar cred că scopul lor până ieri a fost unul mizerabil și plin de minciună. Cu toate că nu au făcut ce au promis în niciun capitol de când sunt la putere, iar asta ținând cont că au avut o largă majoritate în Parlament.

Adrian Calin

http://www.justitiarul.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.