Un specialist francez – se poate folosi clorochina, COVID-19 dispare după șase...

Un specialist francez – se poate folosi clorochina, COVID-19 dispare după șase zile!!

0 77

Specialistul în boli infecţioase Raoult spune că este încrezător că a găsit un remediu pentru coronavirus. Profesorul consideră „imoral” că trebuie să aşteptam administrarea lui şi spune că nu „îi pasă” de lansarea unui studiu clinic.
Didier Raoult este convins de acest lucru: a găsit „cel mai eficient remediu pentru tratarea pacienţilor cu Covid-19. Directorul Institutului Spitalului Universitar pentru Infecţii Mediteraneene (Bouches-du-Rhône),infecţiolog, specialist în boli infecţioase tropicale emergente, spune că clorochina, un antimalarian folosit de zeci de ani şi cunoscut de călători sub numele de Nivaquine, are efecte spectaculare asupra epidemiei în curs.

După şase zile de la administrarea medicamentului la pacienţii cu Covid-19 doar 25% dintre aceştia mai purtau virusul, în timp ce 90% dintre cei care nu au primit acest tratament erau încă pozitivi.
Dacă unii dintre colegii săi nu-l iau în serios punând la îndoială metodele sale şi rezultatele studiilor sale terapeutice, ministrul Sănătăţii, Olivier Véran, a anunţat sâmbătă, 21 martie, că acest tratament va fi testat „la o scară mai mare “.

Specialist: Pentru a trata coronavirus, toată lumea va folosi clorochina. COVID-19 dispare după șase zile

Am cerut ca studiul profesorului Raoult să fie reprodus […] în alte spitale, de către alte echipe independente. Eu urmăresc aceste studii de foarte aproape ». a spus ministrul .
Guvernul rămâne însă prudent, deoarece rezultatele Prof Raoult au fost obţinute doar la 24 de pacienţi, fără placebo.

„Nicio ţară din lume nu a acordat niciodată o autorizaţie de tratament pe baza unui studiu de acest fel”, subliniază Olivier Véran.
Sursă:
Mediafax & antena3.ro/

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.