UN SIMPLU ANUNT

UN SIMPLU ANUNT

0 110

?


?


La mica publicitate rubrica vanzari, am gasit un anunt simpatic.


??????????????????????????????????? Vand? papagali


Atat si de restu’ numarul de telefon.


Asta da campanie electorala ! Fara tamtamuri, injuraturi, invinuiri, cheltuieli cu afisele si alte bazaconii. Simplu ca o dimineata insorita.


Te pui frumusel si comod pe canapea, iei telefonul si formezi numarul. Ii tragi cu “sarumana” daca-i dama, bagi un “tot respectful” daca-i domn – e bine sa nu trimiti chiar tot respectul, ca pe urma ramai fara si ajungi prin guvern sau pe la Cotroceni – si intrebi de papagali. Ti se vor oferi o sumedenie si de toate culorile. Sa te feresti de cei bogati in culori, ca astia isi lasa o pana ici, alta colo, si subiectul ti se intoarce chel spre refacere pe cheltuiala ta. E bine sa iei unul cat mai monocolor si fara limbarita, ca daca-ti injura motanul, adio masa calda la pranz si trai linistit pe timp de noapte.


Ar fi bun si unul bicolor, ca-i semn de coalitie. Numai ca trebuie sa fii atent pe ce parte ce culoare are.


Daca are trei culori sa stii ca a trecut si pe la unu, Vadim. Cu toate ca si taica Bela creste papagali in trei culori. Deci atentie la combinatia cromatica.


Sa nu iei vreun papagal impanat cu sageti. Aceste exemplare sunt din cele vanate de matelotii Corsarului si nu se stie cu ce otravuri au fost contaminate.


Sa nu iei nici din cei cu unul sau mai multi trandafiri in cioc, ca daca te pui sa-i mangai, se apuca de spus povesti si te inteapa cu spinii.


Hai ca m-am plictisit. Pentru ca nu stiu, crede-ma, ce papagal sa-ti spun sa iei.Ar fi cazul sa te descurci si singur, ca esti mare si te-ai ars destul cu ciori vopsite, asa ca ar fi trebuit sa ai ceva experienta.


?


Dan Bota. ?


?


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.