Un senator PDL a trecut in barca PSD

Un senator PDL a trecut in barca PSD

0 69

Fostul senator PDL, Georgica Severin, s-a inscris in PSD, a anuntat luni presedintele PSD, Victor Ponta.
„In grupul nostru senatorial vom avea un nou membru – Georgica Severin. Am discutat cu organizatia noastra din Prahova, care l-a primit cu bratele deschise si sper ca alaturi de noi domnul Severin va reusi sa-si indeplineasca promisiunile pe care le-a facut in campanie fata de cei care l-au votat in Prahova”, a spus Ponta, citat de Agerpres.
Liderul PSD a adaugat ca trecerea unor alesi PDL din Prahova la PSD „demonstreaza ca acolo este ceva foarte putred”.
„Probabil si alti parlamentari care nu vor mai accepta lucrurile ilegale si abuzive comise de lideri PDL vor veni alaturi de noi”, a continuat Ponta.
La randul sau, Severin a explicat ca a luat decizia de a parasi PDL dupa ce a fost suspendat din grupul senatorial democrat-liberal si din comisiile parlamentare pentru ca si-a exprimat parerile atat in interiorul grupului parlamentar democrat-liberal, cat si in afara acestuia.
Senatorul PDL Georgica Severin si-a anuntat, in 24 august, demisia din partid.
Anterior surse parlamentare declarau ca zece senatori PDL ar intentiona sa demisioneze din partid, la inceputul sesiunii parlamentare, urmand sa formeze, in prima instanta, un nou grup independent in Senat. Aceleasi surse aratau ca grupul celor zece s-ar putea forma in jurul senatorului Georgica Severin. In acel moment, senatorul a dezmintit pentru HotNews.ro informatia.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.