Un ROMAN GUNOIER in Irlanda a uimit Socitatea Civila BRITANICA !!

Un ROMAN GUNOIER in Irlanda a uimit Socitatea Civila BRITANICA !!

0 478
Un român, angajat gunoier in IRLANDA a impresionat opinia publica britanica, după ce a returnat 1.500 de euro pe care i-a descoperit într-un pantof vechi, aruncat la gunoi, relatează mass-media irlandeză.
Costică Nedelcu, desi avea o meserie de inalta calificare acasa, n-a avut incotro si s-a angajat la o companie de gunoi irlandeza.
Romanul a oferit Societatii Civile din Marea Britanie o lectie de civism autentic, cand a  descoperit o suma de bani aproape cat doua salarii ale sale, într-o pereche veche de pantofi ce urma să ajungă la groapa de gunoi. Acesta a anunțat conducerea firmei si a predat banii, iar firma a reușit să descopere proprietarul pantofilor și să-i returneze paguba!!
Astfel, compania de salubritate a aflat apoi că banii aparțineau unei doamne de 80 de ani, bolnavă de Alzheimer, care își ascunsese diverse sume de bani prin casă. Fără să știe, fiica ei a apelat la o firmă care să facă curat în locuința mamei ei și a aruncat și perechea de pantofi vechi.
„N-am avut nici cea mai vagă idee că am aruncat la gunoi economiile mamei, până când m-au sunat cei de la compania de gunoi. E o ușurare și o surpriză plăcută că mai sunt și oameni profesioniști și onești”, a declarat fiica femeii, potrivit Irish Mirror.
 

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.