Olimpia CSU Braşov a achiziţionat un pivot de clasă! Pe ultima sută de metri, Olimpia CSU Braşov a reuşit să-şi rezolve o problemă foarte importantă: achiziţionarea unui număr 5 clasic! Americanca Brittany Danielle Logan va evolua la Braşov în acest final de sezon. Dorită încă din vara anului trecut sub Tâmpa, Logan va ajunge miercuri la Braşov şi este posibil să o vedem la lucru câteva minute, chiar în jocul contra celor de la Universitatea Goldiş ICIM Arad, partidă care va începe la ora 16.00.

Dan Calancea, antrenor principal Olimpia CSU Braşov:

,,Sperăm că ne va ajuta acest transfer şi îşi va pune amprenta asupra jocului echipei. Este o jucătoare cu un gabarit impresionant, o jucătoare foarte puternică. Stăpâneşte bine jocul sub panou, este şi o bună recuperatoare, sper să se integreze foarte repede în angrenajul echipei, acesta este din punctul meu de vedere cel mai important lucru. Cu siguranţă va fi un mare plus pentru echipă

Brittany Logan are 28 de ani şi 1.93 m iar ultima dată a jucat pentru turcii de la Nevsehir Uni. Mâine și joi, Olimpia CSU Brașov are toate șansele să își adauge în palmares două victorii, pentru că întâlnește dezintegrata formație a Aradului (miercuri, în campionat, joi în returul sferturilor de finală ale Cupei României).

Dorin Dușa

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.