Un pistolar a bagat groaza in taximetristii din Zarnesti

Un pistolar a bagat groaza in taximetristii din Zarnesti

0 90

Taximetristii din Bran-Zarnesti conduc de cateva zile cu frica-n san. Unul dintre ei a fost talharit in weekend, dar si asa se considera norocos ca a scapat cu viata. Pentru ca, in aceeasi seara in care a fost jefuit de banii stransi in cursa sub amenintarea armei, un coleg a fost impuscat in zona gurii. Politistii banuiesc ca agresorul din ambele cazuri este acelasi individ, cel mai probabil un cetatean originar din Arges.
Pocinogul i s-a intamplat taximetristului talharit chiar la ultima cursa de sambata seara. Omul se pregatea sa parcheze in fata casei cand un client s-a urcat in masina si i-a cerut sa-l duca la Moieciu. Ajunsi aici, barbatul si-a dezvaluit adevarata fata. In loc sa-i platasca soferului de taxi, a scos un pistol si l-a usurat de banii stransi in acea zi – vreo suta cincizeci de lei. I-a cerut apoi sa coboare din masina si sa schimbe locurile. Cand s-a vazut insa in strada, taximetristrul a rupt-o la fuga in padure, unde si-a pierdut urma, nu inainte de a lua cu el cheile masinii. A sunat la 112 si a chemat Politia in ajutor. Veniti la fata locului, politistii au gasit taxiul cu turela smulsa si firele taiate in portiera.
Pagubele sunt insa mult mai mici decat cele inregistrate in Tohanul Nou, unde pe asfaltul unei stradute se mai vad inca urme de sange, dupa ce un alt taximetrist a fost impuscat in mandibula. Politia crede ca este vorba despre acelasi atacator. Victima a fost gasita in stare de inconstienta de niste copii care au dat alarma. Taximetristul impuscat se afla internat in stare buna la Spitalul Clinic de Urgenta Brasov. Pacientul asteapta sa fie operat astazi, ocazie cu care i se va extrage din mandibula glontele cu care a fost impuscat.

Vifor Rotar

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.