Un nume la care nu s-a gândit nimeni, pentru funcția de antrenor...

Un nume la care nu s-a gândit nimeni, pentru funcția de antrenor principal la FC Brașov : Andrei Șanta!

0 34

Nu este Călin Moldovan, nici Grozav, nici măcar Țălnar…Este antrenorul cu portarii de la FC Brașov, Andrei Șanta, ,,uns’’ca antrenor principal la FC Brașov! O mișcare absolut surprinzătoare a președintelui grupării brașovene, Ioan Mărginean, anunțată luni, într-o conferință de presă…Mărginean a explicat că are încredere în această numire, după ce mai mulți antrenori l-au refuzat.

“Toto” Şanta, antrenorul care pregăteşte portarii stegari de ani de zile a trecut la alt nivel, el va fi cel care va conduce ca principal jucătorii FC-ului în meciul cu Petrolul, cel care urmează.

Am furat de la toţi antrenorii meserie. Îmi place ceea ce fac şi sper să reuşesc împreună cu colegii mei, cu domnii din conducere, să adunăm cât mai multe puncte. Asta e important la momentul de față. Eu şi săptămâna trecută când mi s-a spus să mă ocup de echipă le-am spus că fotbalul este un sport. Fă-l cu plăcere, vino cu plăcere la stadion. O să încerc să le arăt ce trebuie să facă prin antrenament, prin metodele de antrenament, plācerea de a juca. Sunt unii jucători care trebuie biciuiți, unii trebuie mângâiați. Sunt mai multe tipuri de fotbalişti, unii sunt foarte buni la antrenamente şi la meciuri mai puţin buni. Nu e dificil deloc, eu zic că echipa de pe ultimul loc poate să bată echipa de pe primul loc. Nimeni nu e considerat victorios dinainte de meci. Sper să dovedim”, a spus Andrei Şanta, antrenorul FC Braşov Meciul cu Petrolul va avea loc duminică, 17 octombie, de la ora 12.30. Intrarea este liberă.

D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.