Un nou viraj existential Brad si Angelina nu se despart !

Un nou viraj existential
Brad si Angelina nu se despart !

0 94

Surse apropriate cuplului Brangelina sustin ca cei doi au fost la un avocat din L.A., care se ocupa de divorturi, nu pentru a se separa, ci pentru a intocmi contractul prenuptial.
Duminica, News of The World a scris ca Brad si Angelina au semnat un acord de milioane de dolari care semnifica despartirea. Insa, potrivit apropriatilor, cei doi actori au discutat despre un acord prenuptial si nicidecum despre o separare.
„Brad si Angelina s-au intalnit cu un avocat de top din Los Angeles in decembrie, unde au stabilit termenii unui document similar cu un contract prenuptial”, a declarat o sursa pentru revista Life & Style.
Cuplul a semnat acest act in ianuarie. Ei au fost de acord in caz de despartire sa-si imparta in mod egal banii si bunurile, iar copiii sa traiasca cu Angelina.
„Ei nu au vorbit cu avocatul despre separare, acest cuvant nu a fost mentionat in sedinta. Brad si Angelina nu se despart acum”, a declarat aceasi sursa, care a precizat ca nu poate sa spuna daca vor ramane pentru totdeauna un cuplu, insa crede ca pentru moment cei doi se impaca bine.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.