Un nou transport de ajutoare pleaca in zonele sinistrate din nordul tarii

Un nou transport de ajutoare pleaca in zonele sinistrate din nordul tarii

0 63

Institutia Prefectului Judetul Brasov, in colaborare cu Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Brasov, va trimite marti, 12 august, un nou transport cu ajutoare pentru zonele sinistrate din nordul tarii.
Transportul va consta intr-un tir de 22 de tone, pus la dispozitie gratuit de firma Agetaps Brasov, care va duce la Centrul pentru primirea ajutoarelor din judetul Iasi apa minerala, imbracaminte, incaltaminte, paturi si saltele.
Subprefectul Szakal Andras a facut un apel catre toti brasovenii care doresc sa ii ajute pe cei aflati la nevoie din zonele afectate de inundatii, ca in perioada urmatoare sa doneze bani in contul pus la dispozitie de Centrul Cultural din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative, deschis la Trezoreria Sectorului 5, Bucuresti, cod fiscal 5727418, cont IBAN – RO30TREZ7055005XXX000187. „De asemenea, firmele care pot sa doneze materiale de contructie pentru refacerea caselor distruse de ape pot sa ne contacteze la sediul Institutiei Prefectului Judetul Brasov”, a precizat subprefectul.

L.M.

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.