Un nou transfer la echipa de handbal Corona Brașov : Bianca Bazaliu

Un nou transfer la echipa de handbal Corona Brașov : Bianca Bazaliu

0 149

Bianca Bazaliu a semnat joi, un contract pe un an cu clubul CSM Corona Braşov. Sportiva se va alătura începând de vineri, echipei antrenate de Ion Crăciun, Marius Novanc şi Gică Anton, în cantonamentul de la Lăzarea.

Bianca Bazaliu a declarat că este dornică să ajungă în cantonament şi să intre în programul echipei Corona, pe care speră să o ajute să îşi îndeplinească obiectivele din acest sezon. „Mă bucur că am reuşit să ajung la Corona Braşov. Îmi place oraşul, mi-a plăcut echipa şi abia aştept să mă alătur grupului şi să intru în programul de pregătire. Am încredere în fete, le ştiu bine pentru că suntem de vârstă apropiată şi chiar cred că putem face lucruri frumoase împreună„, a spus jucătoarea la semnarea contractului.


Preşedintele clubului Corona, Liviu Dragomir a spus că are încredere că Bianca Bazaliu va avea ajuta echipa. „Bianca Bazaliu este o jucătoare pe care noi ne-am mai dorit-o şi în trecut, dar la acel moment nu s-a putut discuta despre un posibil transfer. Este o jucătoare puternică de care Corona avea nevoie pentru a se întări, mai ales că jucăm şi în cupele europene în acest an şi vom avea un program încărcat. Sper să se acomodeze şi să se simtă bine la noi în echipă şi să rămână mai multă vreme la Braşov„, a spius oficialul Coronei.

Bianca Bazaliu, 21 de ani, este campioană mondială de junioare cu echipa naţională a României, titlu câştigat în anul 2014. Tot atunci a fost inclusă şi în echipa ideală a turneului ca fiind cel mai bun inter stânga al competiţiei. În anul 2016 a câstigat Liga Campionilor cu echipa CSM Bucureşti, iar în 2018 s-a clasat pe locul 4 cu echipa de senioare a României, la Campionatele Europene. A fost formată ca jucătoare la Liceul cu Program Sportiv Slatina şi a debutat în Liga Florilor la CSM Bucureşti.
D.D.

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.