Un nou proiect implementat la Brasov

Un nou proiect implementat la Brasov

0 53

Este vorba de programul intitulat “Primaria Brasov la un click distanta”, cu o durata de doi ani si care a inceput pe 18 decembrie.
Programul este co-finantat de Fondul European de Dezvoltare Regionala si are ca scop realizarea unui sistem informatic integrat, orientat catre cetatean, interconectat cu Sistemul Electronic National (Ghiseul virtual de plati).

Prin acest proiect se vrea facilitarea accesului cetatenilor la informatie, reducerea birocratiei si a timpilor de asteptare, precum si deschiderea si transparenta activitatii institutiei prin includerea serviciilor publice online (portal web, call center telefonic automatizat si sistem de plata electronica).
Valoarea totala a proiectului este de 2.076.550 lei, suma din care 1.692.650 lei sunt bani nerambursabili.
Beneficiarii proiectului „Primaria Brasov la un clic distanta” sunt: Primaria Municipiului Brasov, cetatenii municipiului, reprezentantii mediului de afaceri si serviciile publice din subordinea Consiliului Local Brasov.

Iata un pas mare si important in modernizarea vietii si activitatii brasovenilor, spre un normal intalnit cotidian in lumea civilizata. Succes si priza buna la cei interesati!

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.