Un nou produs bancar: credit pentru plata creditului

Un nou produs bancar: credit pentru plata creditului

0 65

Iata noua oferta a unei banci – nu o numesc pentru a nu fi acuzat ca fac reclama – in goana dupa atragerea de noi clienti.


Daca si-a bagat dracu coada si te-ai imprumutat de la o banca la ananghie fiind, dupa care, la un moment dat, ai cam uitat sa platesti ratele pentru ca birurile si scumpirile te-au lefterit, ai ocazia sa te inglodezi si mai mult in datorii.


Nu ai nevoie de prea multe acte ca sa obtii noul produs numit cu nevinovatie “Credit pentru rau-platnici”: iti trebuie cartea de munca sau cuponul de pensie care sa dovedeasca un venit lunar net cat jumatate din minimul pe economia nationala.


Apoi urmeaza pasii spre fericirea iadului pe pamant, caci te poti trezi cu o dobanda de pana la 50%.


Aceasta banca a fericirii te mai poate procopsi si cu credite pentru nevoi personale, cu conditia sa ni ai restante mai mari de trei luni la alte credite. Poti lua pana la 50.000, plafon maxim, dupa care Dumnezeu cu mila, caci pentru asemenea imprumuturi, contractate de persoanele fizice, dobanda perceputa ajungand si la 34,50%, ceea ce inseamna dublul dobanzilor percepute de restul bancilor.


Acuma este drept ca fiecare isi stie saracia si nevoile, iar omul, de multe ori, apeleaza la extreme ca sa iasa din rahat, cu orice risc. Dupa care spera sa se iste neprevazutul sub forma de vijelii sau inundatii marete si care sa spulbere banca de date a respectivei banci sau caderea vreunui asteroid pe sediul central al acesteia.


In rest, viata merge inainte.


?


Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.