UN NOU PRESEDINTE PENTRU ROMANIA Listele electorale pe Brasov

UN NOU PRESEDINTE PENTRU ROMANIA
Listele electorale pe Brasov

0 51

Cine doreste sa consulte listele electorale permanente, le poate gasi la Primaria Brasov, la camera 21, Serviciul Public Comunitar Local de Evidenta a Persoanelor Brasov, aflat in Bulevardul Eroilor nr. 8, prin intrarea dispre str. Nicolae Iorga, adica in spate, inspre Liceul de Arta.
Consultarile se pot face in zilele lucratoare, intre orele 09,00 – 15,00.
Eventuale plangeri privind eventuale omisiuni, inscrieri gresite, oricare alte erori din listele electorale permanente , precum si refuzul de a permite verificarea inscrierii, se fac in scris si se depun la Secretariatul Serviciului Public Comuntar Local de Evidenta a Persoanelor Brasov, la camera 21, insotite de acte doveditoare in copii xerox, in zilele lucratoare, intre orele 08,00 – 16,00.
Aceasta initiativa a Primariei Brasov este binevenita, cu toate ca, personal, nu vad ca va fi mare inghesuiala pe acolo. In termeni comerciali, sa-i zicem, la ce oferta exista, asa va fi si cererea. Si este pacat alunecarea tarii pe o asemenea panta, pentru ca se acumuleaza energii negative periculoase care, nedezamorsate la timp si cu intelepciune, pot declansa cutremure sociale imprevizibile.

Dan Bota

COMENTARII

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.