Un nou meci al ,,tricolorilor” : Malta – România, în preliminariile EURO...

Un nou meci al ,,tricolorilor” : Malta – România, în preliminariile EURO 2020 (luni, ora 21,45)

0 144

Luni, începând cu ora 21:45, se va disputa partida de fotbal Malta – Romania, din cadrul preliminariilor Euro 2020, grupa F, runda a patra. „Tricolorii” nu au mai jucat cu Malta până acum, însă reprezentativa lui Cosmin Contra s-a descurcat excelent în partidele cu naţiunile „minuscule”. În meciul anterior, Claudiu Keşeru a salvat Romania de înfrângere cu Norvegia, la Oslo. Prin dubla de la Oslo, Keşeru a ajuns la 5 goluri marcate în această campanie. Elevii lui Contra au obţinut astfel o remiză nesperată în Norvegia,  revenind de la 0-2, ceea ce pune echipa noastră într-o postură favorabilă, cu 7 puncte în clasament, în cazul unui succes în Malta. Maltezii vor încerca să menţină poarta intactă, în timp ce selectionerul Cosmin Contra este pregătit să ofere minute şi unor jucători din „valul 2”, cum ar fi Alexandru Maxim sau Iulian Cristea. Pe de altă parte, se pare că Ianis Hagi va fi present în joc încă de la începutul partidei. Indiferent de primul 11, România este obligată să marcheze de mai multe ori şi să invingă fără emoţii în Malta, pentru a pune presiune pe Suedia, la locul 2.

Clasamentul grupei F, înaintea rundei a patra, arată astfel : 1. Spania – 9 puncte, 2. Suedia – 7 puncte, 3. România – 4 puncte, 4. Malta – 3 puncte, 5. Norvegia – 2 puncte, 6. Insulele Feroe – 0

Cosmin Contra a specificat faptul că echipa pentru meciul cu Malta va fi una diferită de cea de la duelul cu Norvegia. Nu mai puțin de 6 schimbări pregătește selecționerul. ,,Nimeni nu e aici să vadă cum sunt jucătorii la antrenamente, sunt lucruri pe care le studiez, încerc să bag echipa în funcție de adversar. Probabil mâine vor fi alte voci care mă vor critica pentru echipa de start. Trebuie să fii zi de zi cu jucătorii, să-i simți, să vorbești cu ei ca să-ți poți da cu părerea. Vor fi anumite schimbări în echipă, la meciul cu Norvegia s-a depus un efort imens și avem nevoie de prospețime în echipă. Malta se apără foarte bine, nu văd un jucător care să dezechilibreze, dar au contraatacuri foarte bune”, a declarat selecționerul „tricolorilor”. RomâniaTătărușanu – Chipciu, Săpunaru, Nedelcearu, Bancu – R.Marin, Băluță, Maxim – I. Hagi – Keșeru, Pușcaș (Țucudean).
D.D.  
 
   

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.