UN NOU INTERIMAT LA ASP BRASOV

UN NOU INTERIMAT LA ASP BRASOV

0 181

UN NOU INTERIMAT LA ASP BRASOV


Multimea de critici legate de sistemul de sanatate tinde sa fie egalata de aceea a schimbarilor. Dupa schimbarile politice au aparut si destituirile pe caz de competenta. Autoritatea de Sanatate Publica (ASP) Brasov a ramas in continuare cu o conducere interimara, dar director nu mai este dr. Emil Chefneux, ci dr. Elena Darstaru, directorul adjunct pana la aceasta „schimbare a modificarii”.


?


O schimbare …sanatoasa!


Decizia de schimbare a dr. Chefneux a fost pentru multa lume o mare surpriza. Inlocuirea s-a facut, la doua saptamani de la concursul (15 august), pentru ocuparea postului titular, la care s-a prezentat un singur candidat care nu a promovat examenul.


Reamintim ca Prefectura Brasov a criticat, prestatia dr. Chefneux care a primit avertisment din partea conducerii pentru faptul ca nu a organizat si nu a luat masurile corespunzatoare pe perioada caniculei, lasand mai multe unitati medicale brasovene fara stocuri de apa minerala si gheata.


Dr. Elena Darstaru va asigura un interimat pentru o perioada de trei luni, perioada in care ar trebui organizat un nou concurs.


Din cate se spune multa lume regreta schimbarea dr. Grigoriu, un manager excelent, cel care a avut unul dintre cele mai lungi mandate la conducerea directiei.


?


Vlad T.


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.