Un nou inceput pentru Lotus

Un nou inceput pentru Lotus

0 92

Oficialii echipei de Formul 1, Lotus, sunt pregatiti pentru inceputul unei noi etape incepand cu Marele Premiu al Spaniei de la Barcelona, unde echipa patronata de Tony Fernandes va introduce un nou pachet aerodinamic.

Cu aceste modificari se spera ca Lotus sa se transforme din obisnuita echipa aflata in coada clasamentului intr-o formatie cu pretentii la primele zece locuri.

„Cred ca trebuie sa privim cu incredere la cursa urmatoare si sa speram la obtinerea primelor noastre puncte. Imbunatatirile aduse monoposturilor vor fi majore”, a spus Mike Gascoyne.

Inginerul sef de la Lotus a mai adaugat ca rezultatele obtinute de Lotus in debutul sezonului pot fi considerate satisfacatoare, in conditiile in care masina din 2011 nu a suferit prea multe modificari de-a lungul perioadei de iarna.

„Avem patru clasari din sase posibile si la ultima cursa din China am aratat o forma buna. De asemenea, in Malaysia ne-am calificat in apropierea masinilor din fata noastra. Singurul punct negativ ramane prestatia din calificari, in special in conditii de vreme rece si pista cu temperatura redusa”, a mai spus Gascoyne.

Cristinel Stavaru

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.