Un nou Caritas?

Un nou Caritas?

0 93

?


?


In viata brasovenilor a aparut o firma de imprumutat bani. Un CAR cu nume ciudat: CAR SANITAR BRASOV. Numele mi se pare ciudat, pentru ca eu nu lucrez in sistemul sanitar, dar pot cotiza si imprumuta bani de la acest CAR. Iar denumirea, dupa cum am aflat, se trage de la faptul ca majoritatea membrilor sunt din sistemul sanitar.


Se poate cotiza, lunar intre 10 lei si 300 de lei, fara un plafon-limita, la banii cotizati acordandu-se dobanda.


Suma ce se poate imprumuta este de trei pana la cinci ori suma cotizata, termenul de restituire fiind intre 1 luna si 24 luni, cu dobanda respectiva, nepretinzandu-se alte comisioane.


In caz ca te musca sarpele spre un imprumut, ai nevoie de un girant, de preferinta angajat la o firma serioasa – de parca ar exista prea multe asemenea.


?


Toate acestea arata frumos si nu am scris ca sa le fac reclama. Am scris doar pentru ca se iveste intrebarea: de unde are aceasta firma bani sa dea imprumuturi si dobanzi la cotizatii? ?Au capitalul plasat pe la banci? Dar astea nu ofera dobanzi prea mari. Iar daca se ocupa de investitii, nu mi se pare ca profitul, pe termen scurt, sa fie atat de mare cat sa acopere cheltuielile.


?


De aceea si titlul acestui material.


?


Dan Bota


?

COMENTARII

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.